E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürkiye'yi en iyi şekilde temsil için elimizden geleni yapıyoruz---

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil için elimizden geleni yapıyoruz

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil için elimizden geleni yapıyoruz
10 Aralık 2021 - 01:38 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Lazio maçı sonrası konuştu: Türkiye için mücadele ediyoruz. Türkiye için bu puanları aldık. Tüm Türk halkına armağan olsun

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6'ncı maçında Galatasaray deplasmanda Lazio ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla grubu lider tamamlayan sarı-kırmızılar, UEFA Avrupa Ligi'nde adını doğrudan son 16 turuna yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Başkanı Burak Elmas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Burak Elmas, "Başta teknik direktörümüz Fatih Terim olmak üzere teknik ekip ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye için mücadele ediyoruz. Türkiye için bu puanları aldık. Tüm Türk halkına armağan olsun. Daha işimiz yeni başlıyor, bitmedi. Bazı şeylere rağmen Türkiye'yi temsil etmeye devam edeceğiz. İnşallah olur. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımız da elinden geleni yapıyor. Galatasaray olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm Türkiye'ye armağan olsun. Daha iyilerini de yapacağız. Türkiye'de biraz izin verilirse çok daha iyi başarılar yakalayacağız" diye konuştu. 

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması: Neden olmasın

 

Türkiye, ülke puanında Yunanistan'ı geride bıraktı

 

Lazio ile berabere kalan Galatasaray gruptan lider çıktı

 

Fenerbahçe, Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)