E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürkiye'nin sanayi devine Maliye baskını!---

Türkiye'nin sanayi devine Maliye baskını!

Türkiye'nin sanayi devine Maliye baskını!
24 Temmuz 2013 - 17:02 borsagundem.com

Tüpraş'ta maliye görevlileri polis ekipleriyle birlikte inceleme yapıyorlar

Maliye Bakanlığı'na bağlı ekiplerin Koç Grubu'na ait TÜPRAŞ'a polis eşliğinde baskın düzenledikleri öne sürüldü. İddialara göre TÜPRAŞ'ta bazı evraklara el koydu. TÜPRAŞ'tan KAP'a gönderilen açıklamada ise Maliye'nin denetim ve vergi incelemesi yaptığı belirtildi.
Mahkeme kararı ile yapılan baskına 20 polis ve akaryakıt uzmanları katıldı. Baskının kaçak akaryakıt için yapıldığı ve Maliye ekiplerinin de bu yüzden TÜPRAŞ'ta olduğu iddia edildi. 
TÜPRAŞ'tan alınan numuneler incelenmek üzere TUBİTAK'a gönderildi. Maliye ekipleri polis eşliğinde incelemelerini de sürdürüyor... TÜPRAŞ, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı "Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu" listesinde yıllarda liste başında yer alıyor...
TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut ise, Maliye ve Emniyet yetkililerinin TÜPRAŞ’ta inceleme yaptığına yönelik iddialar üzerine The Wall Street Journal’a şu açıklamalarda bulundu: “Bu EPDK yetkililerinin yaptığı fiziki envanter denetimidir. Her zamanki gibi yapılıyor. Her zaman bu denetimler bir grup halinde yapılır” dedi.
Ancak saat 19.00 sıralarında TÜPRAŞ'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından Şirketimiz nezdinde akaryakıt hammadde, mamul, yarı mamul, marker, madeni yağ ve diğer ürünlerle ilgili fiili envanter, marker denetimi ve vergi incelemesine başlanmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (37)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAH İSMAİL HATAYİ 25 Temmuz 2013 13:05

    şey şamilin torunu na CEVAPTIR: KIZILBAŞ ALEVİLERİN HERKESİ KENDİLERİ GİBİ YAPMA DERDİ YOKTUR BU 1. İKİNCİSİ EĞER SEN ALEVİ STANDARDINA GELDİĞİNDE, ZATEN YAZDIĞIN CÜMLENDEN UTANÇ DUYMUŞ OLACAKSIN BU İKİ. KIZILBAŞ ALEVİ MİLETTİ KENDİ STANDARDINDA YAŞARKEN BU STANDARDIN ALTINDA YAŞAYIP HERKES BU STANDARTA YAŞAMAYA MECBUR DEĞİL DİYENLERE CEVABI ŞU OLMUŞTUR KUSURA BAKMA BEN SENİN SEVİYENE İNEMEM SENİN YÜREĞİN YETİYORSA SEN BİZİM KIZILBAŞ ALEVİ MİLETİNİN SEVİYESİNE YÜKSELMEK İÇİN ÇALIŞ DERİZ.BU 3. BU MEMLEKETTE ALEVİ STANDARDINDA YAŞAMAK İSTEYEN İNSANLAR İLEDE DOLU SENDE ister kabul edersin istersen etmezsin herkes senin GİBİLERİN yolunda GİTMEYE MECBUR DEĞİL.BUDA 4 OLSUN.DAHA FAZLA YAZARAK SENİN ZİHİNSEL KAPASİTENİ ZORLAMAK İSTEMEM YANLIŞ ANLAMA ÇÜNKÜ ZATEN ALEVİ STANDARDINA ULAŞAMAMIŞ OLMANDAN DOLAYI. BUNUDA BÖYLECE ÖĞREN şey şamilin torunu . .//// YEZİD ZİHNİYETİNİN VERDİĞİ “3.KÖPRÜNÜN İSMİNİ; KIZILBAŞ ALEVİ OLARAK KINIYORUM ; “3.KÖPRÜYE VERİLECEK YENİ BİR İSİM SOYLU BİR İNSANIN İSİMİ OLSUN.” ŞAH İSMAİL HATAYİ

  • iki yüzlüler25 Temmuz 2013 11:10

    Bakıyorumda zamanında niye KOÇ'A Tüpraşı sattınız diye ağlayanlar şimdi Koç yumurtasını savunuyolar

  • Türk25 Temmuz 2013 10:19

    Normalde bu tür baskınlar gizli olur. Çünkü Türkiyenin en eski sanayicilerine sürülen bir kara lekedir. sırf çamur at izi kalsın. yazık memlekete. insan kendi iş adamlarına bunu yaparmı.

  • şeyh şamilin torunu25 Temmuz 2013 04:13

    bu memleket alevi standardında yaşamak istemeyen insalarla dolu ister kabul edersin istersen etmezsin herkes senin yolunda gidecek değil

  • ŞAH İSMAİL HATAYİ25 Temmuz 2013 02:34

    KOÇ GRUBUNA GEÇMİŞ OLSUN .TÜPRAŞA YAPILAN BASKIN ÇİRKİN, YAKIŞIKSIZ VE UTANÇ VERİCİ BİR DURUM.İKTİDARDA Kİ BU BİTMEZ kin VE NEREYE SALDIRACAĞINI BİLEMEZ HAL “ÜRKÜTÜCÜ” VE BU İKTİDARIN SALDIRGAN VE KİNDAR HALİ BU ÜLKEYİ DAHADA FAZLA YAŞANMAZ HALE GETİRİYOR VE “İLKELLİK” BATAĞINA SÜRÜKLÜYOR ÜZÜCÜ BİR DURUM.BU İKTİDAR İLE BERABER BU ÜLKEDE “YAŞAMA SEVİNCİ KİMSEDE KALMADI” AMA üzücü olanda palanlarını taşımaktan memnun olanlar bu iktidardan mennun olmaya devam ediyor belkide DAHA ÜRKÜTÜCÜ OLAN BUDUR. .//// YEZİD ZİHNİYETİNİN VERDİĞİ “3.KÖPRÜNÜN İSMİNİ; KIZILBAŞ ALEVİ OLARAK KINIYORUM ; “3.KÖPRÜYE VERİLECEK YENİ BİR İSİM SOYLU BİR İNSANIN İSİMİ OLSUN.” ŞAH İSMAİL HATAYİ

  • harbi25 Temmuz 2013 02:03

    çıbanın başına mı giriliyor acaba!!!!!!

  • avam24 Temmuz 2013 22:39

    alkışlanması-desteklenmesi gereken bir hadiseye bazıları neden karşı çıkıyor,çünkü cumhuriyet kurulduğundan beri aynı saflarda milletin tepesinde boza pişirdiler,hile,desise,zorla,tehditle ülke bunlar veyandaşlarınca yağmalandı,taksim divan otelin yeri ermeni mezarlığı idi,bir gecede dümdüz edilip kendi aralarında yağma-talan-gasp edildi.

  • Batık ülke24 Temmuz 2013 22:05

    Sermayeye karşı savaş açtılar, bu ülkenin dinamosunu hedef aldılar. Ufak bahanelerle el koyup amaç yabancıya satmak. Ülkenin çıkarlarını temsil edemeyen bir yönetim. Sizin amacınız ne?

  • ıcm murat24 Temmuz 2013 21:22

    Halkbankta 450 trl batık kredi var o holdinge bir allahın kulu uğramıyor nedense...Bu adalette bir gün tecelli eder....

  • hacı24 Temmuz 2013 21:03

    bir geber git memleketi ne diye bu kadar geriyorsun, samimi müslüman bile değilsin, takiyeci, rantçı seni

  • hacı24 Temmuz 2013 21:03

    yeşil sermaye deyince aklıma deniz feneri geliyor. bu kadar haksızlık, hukuksuzluğun, rantın, torpilin olduğu ülkede islamiyetten bahseden din tüccarıdır. onca soyguncu patronu incelemeyen tayyip ne işse tupraşı kontrol ettiriyor. bu adam samimi değil paracı, yandaşını zengin etti

  • hacı24 Temmuz 2013 21:00

    tayyip savaşa başladı, ama tayyip ne üretiyor? ne katkısı var? bulduğunu satıyor. koçu sevmem ama erdoğanı da hiç sevmiyorum, hırslı, kinci, paracı. tövbe ülkenin menfaati için yapıyorsa bu işleri tüm amacı hırs, kin, nefret.

  • mehmet24 Temmuz 2013 20:13

    bakkala esnafaa nasıl devlet çeki düzen veriyorsa saanayiyede çeki düzen vermesi kadar dogal bi durum yoktur

  • mehmet24 Temmuz 2013 20:04

    mesele vatansa gerisi teferruattır buna sanayi de dahildir sanayiye çeki düzzen vermek ileri demokrasinin geregidir

  • bir bilen24 Temmuz 2013 19:41

    gezi parkı mı yapıcaklar acaba :)

  • kara24 Temmuz 2013 19:37

    bakan bey batık ve gözaltı şirketlerine bakamazoldunuz birbaskında bunlarayapında görelim altlarından neçıkıyor

  • mithat p... ş....24 Temmuz 2013 19:00

    iktidar tam şaşırmış durumda kaçak mazot avına çıkmış tr. nin güzidesine yapılan bu davranış şekli çok kötü nasıl bir kindarlıklık dır bu cumhuriyeti sinderemeyen hala osmanlı hayalleri ile yaşayan bu insanlar iflah olmazlar

  • ebonyy24 Temmuz 2013 19:00

    sıra en temiz,yatırımcı dostu şirkete geldiyse bazılarının sonu geliyor demektir..

  • rebeze24 Temmuz 2013 18:57

    iktidar ne yapacağını şaşırdı... helal olsun sana eren ERDEM ihsan ELİAÇIK işte muhalefet böyle yapılır. para harcasan o insanları bir araya getirmezsin tebrik ediyorum....

  • gökçehan24 Temmuz 2013 18:14

    yorum bile yapamıyorum allah sonumuzu hayor etsin tüptaş türkiyenin gurur kaynadı ama şunu bilsinlerki koç grubunu yıkamazlar

  • koç24 Temmuz 2013 18:04

    bu ülkeyi yeterince sömürdü ama nedense bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum. Koç-Hükümet elele.

  • Oğuz24 Temmuz 2013 18:04

    Democrat teşekkür ederim nadide şahıs dediğiniz için iletinin arkasındaki üç ünlem dikkatinizi çekmedi herhalde

  • ALİCAN24 Temmuz 2013 17:54

    ZATEN YABANCILAR GEZİ PARKI ŞU BU DERKEN BİZİ GÖZDEN ÇIKARDILAR.ŞİMDİ DE BU TUZ BİBER OLDU.YERLİ OTO YAPACAK BABAYİĞİT ARIYORSUNUZ.SONRA DA ADAMLARIN ŞİRKETİNE BASKIN YAPIYORSUNUZ.ZATEN İMAJ FİLAN HAK GETİRE.ADAMLARI EN SONUNDA MEMLEKETTEN KAÇIRACAKSINIZ.SİZ ÖNCE ŞİRKETLERİN İÇİNİ BOŞALTAN PATRONLARIN PEŞİNE DÜŞÜN. ONLAR 5 YILDIZLI OTELLERDE KEYİF ÇATIP YATIRIMCIDAN SOYDUKLARI PARALARI ÇATIR ÇATIR YİYORLAR.İLLE BİRİLERİN TUTMAK GEREKİYORSA ONLARI BULUN.

  • geri al!24 Temmuz 2013 17:44

    Başbakana baş kaldıranın sonu doğan gibi olur. Tüpraşın el değiştirmesi ve yeşil sermayeye ait olması dileği ile...

  • YAZIK YAZIK24 Temmuz 2013 17:40

    YAZIKLAR OLSUN. TÜPRAŞ TÜRKİYENİN GURUR KAYNAĞI. AYIPTIR.KOÇ GRUBU NU BIKTIRIP TÜRKİYE'DEN KAÇIRTACAKLAR EN SONUNDA. BİLE BİLE ŞİRKETLERİN İÇİNİ SOYAN PATRONLARI PEŞİNE DÜŞÜN.BİNLERCE KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYAN İNSANLARA BU YAPILMAZ.

  • Democrat24 Temmuz 2013 17:40

    Oğuz isimli nadide şahıs o haberin yalan çıktığını yalanlandığını bilmiyor herhalde

  • dvt24 Temmuz 2013 17:40

    aydın dogana da operasyon yapılırsa bu ülkede adalet olduguna inanırım. çünkü bügüne kadar bunlara dokunabılen cıkmamıştır. adamlarda öyle bir özgüven varki pijamayla başbakan karşılayabiliyor.

  • Analist24 Temmuz 2013 17:37

    Geçmişte bir dağıtım şirketinde çalışan bir ahababım vardı. Bu sektörde kaçakçılık 1 e 3 veriyor. Bu kadar dağıtım şirketinin olması başlı başına zaten şüphe doğuruyor. Özellikle gemilere ucuz mazot işi çok sakat. Bunlar aldıklarını başkalarına satıyorlar. Kaç kere TV de gösterdi. Tüpraş da sıkıntı olacağını sanmam.

  • halil24 Temmuz 2013 17:35

    Tüpraş ta kaçak akaryakıt var diye yapılıyor baskın.. Bakalım varmıymış..

  • Tayyip gücün yetmez24 Temmuz 2013 17:32

    Tayyip Erdoğan senin gücün Koç'larla uğraşmaya yetmez. Kindar olma kindar.

  • Var mısın?24 Temmuz 2013 17:30

    Tayyip Erdoğan yiyorsa, azıcık yüreğin varsa Yandaş işadamlarına gönder Maliye Müfettişlerini...Onlarda çok şey bulurlar. Takunyalılar Devlete vergi vermeyi sevmezler, vermezler de. Maliyeciler katrilyonluk Cezalar keserler Yandaş işadamlarına, bütçe açığını kapatırsınız. Var mı yüreğin? Bütün Yandaş Holdinglere, Şirketlere gönder Maliye Müfettişlerini.Sonuçları gör.

  • Yazık Değil mi?24 Temmuz 2013 17:29

    Dünyada önemli ve ülkemiz için böylesine değerli bir şirketle uğraşmak hem ayıp hemde yazık. Zaten Erdoğan yabancı iştirakçilerin paralarını Türkiye'dan çekmesi için adeta programlanmış gibi Gezi olaylarında pot kırıyordu. Toplam yaklaşık 33 milyar dolar gibi bir küçülme yaşadı borsa. Şimdi de bu. Ama bilmeyenler bu adama oy vermeye devam edecek. Bu adam iktidarı için her şeyi yapar. İyi kötü 10 yılda görece bir düzelme vardı. Ama kendi eserini kendisi yıkıyor...

  • Sonları Kötü Olacak24 Temmuz 2013 17:22

    Bu hükümetin bütün sorumluları Haksızlıklara karşı sustukları için, muktedire biat ettikleri için Cehennem Azabında hepsi yanacaklardır...Koç'larla uğraşmak sizin Haddinize değil, İmam Hatip'li Gerici Yobaz kafalar...Sonunuz yaklaştı.

  • Cadı Avı24 Temmuz 2013 17:16

    Gezi Parkı Direnişi nedeniyle, Tayyip Erdoğan'ın Koç'lara başlattığı Cadı Avcılığı operasyonunun bir ayağı...Geçmiş yıllarda Aydın Doğan'la da aynı bu şekilde başbakan uğraşmıştı.Bir gün bunlarında hesabı başbakandan sorulacaktır...

  • saadet24 Temmuz 2013 17:15

    Böylece iktidar gezi olaylarında protestoculara kapılarını açan divan oteli dolayısıyla koç lara bedel ödetecekti..Şuanda yapılan o..hizaya gelmeyen tayyıp e boyun eğmeyen bedelini öder..!!Geçmişte Aydın Doğan ödedi..yazıkk

  • Oğuz24 Temmuz 2013 17:13

    Koç Sarıgül ile toplantı mı yapmıştı!!!!

  • ender24 Temmuz 2013 17:12

    sapanca gölünden kaçak su da kullandıklarını söylüyorlardı.