E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Çipras'a sondaj yanıtı---

Türkiye'den Çipras'a sondaj yanıtı

Türkiye'den Çipras'a sondaj yanıtı
17 Haziran 2019 - 15:28 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı, "Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum yönetimi, AB üyeliklerini suistimal ediyorlar. Bu konudaki kararlı duruşumuzu muhafaza ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanlığı, "Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum yönetimi, AB üyeliklerini suistimal ediyorlar. Bizim tarafımızdan en üst düzeyde verilen mesajlar gayet açık. Bu konudaki kararlı duruşumuzu muhafaza ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Türkiye, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın yaptığı Kıbrıs açıklamalarına yanıt verdi.

Dışişleri Bakanlığı, "Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum yönetimi, AB üyeliklerini suistimal ediyorlar. Bizim tarafımızdan en üst düzeyde verilen mesajlar gayet açık. Bu konudaki kararlı duruşumuzu muhafaza ediyoruz" dedi.

Yunanistan'dan Doğu Akdeniz için skandal hamle

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bence17 Haziran 2019 16:30

    kanal istanbul ve  o tip projeler yerine, ttkc de ronsaj çalışmalarına tüm güç ve kuvvet verilmelidir. Türkiye dertleri burada son bulacak. yurtdışından rusyadan alınan gaz yerine buradan çıkan gaz ile Türkiye dış borcu 5 yılda sıfırlar, cari acik fazla verir, jvd+ötv+benzin vb vergi düşürülmesi ilede, Türkiye üretim üssü olacaktır...türkiye kanal istanbul vb saçma sapan betone yatırım yerine kktc de sonraj çalışmalarına tüm kaynaklarını aktarmalıdır....Türkiye oyuna gelmemelidir. türkiye kuvvetleri suriyede, k.ırakda ve içsel çekişmelerle yıpratılmamalı, birlik beraberlik içinde gücünü bu alana vermelidir.İstanbul seçimlerine verilen gündem enerjisi buraya kaymalıdır. s400 ler bu yuzden Türkiye alması istenmemektedir. kktc de kalkan bir uçak 5 dk da düşürülebilecektir.Türkiye tek başına kalmıştır...