E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye Su-57 alırsa ABD ve NATO ile ilişkiler nasıl olur---

Türkiye Su-57 alırsa ABD ve NATO ile ilişkiler nasıl olur

Türkiye Su-57 alırsa ABD ve NATO ile ilişkiler nasıl olur
30 Ağustos 2019 - 07:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ziyareti sırasında Su-57'lerle ilgili sözleri Washington'a güçlü bir mesaj oldu. ABD'nin F-35 satışını durdurması ve Rusya'dan Su-57 alması halinde Türkiye'nin ABD ve NATO ile ilişkileri nasıl etkilenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile 27 Ağustos'ta gerçekleştirdiği görüşme birçok açıdan önemli oldu.

Manşete çıkan gelişme ise Türkiye'nin Rusya'dan F-35'lerin muadili olarak görülen Su-57 savaş uçaklarını satın alabileceğine ilişkin verdiği güçlü mesaj oldu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan 30 Ağustos 2019 18:05

    Su 57 alınırsa natodan çıkarmak için çalışacaklar F35 de ısrar etmemiz lazım yoksa rahmetli Erbakanın dediği olacak

  • Malatyalı 30 Ağustos 2019 16:55

    ABD NATO ne yaptılar pkk terör örgütünü kurdular

  • Nato30 Ağustos 2019 16:02

    Bizim ülkemizde darbe üretmekten başka ne yaptı? Ne faydasını gördük!

  • ALAATTİN CAMGÖZ30 Ağustos 2019 15:48

    niye abd nin goy goycuları ve paralı askerlerini harekete geçirmişler/geçmişler.yok efendim rusya dan silah allınır ise Türkiye nato dan çıkarılır imiş.ulan rusya ya yıllarca düşmanımız dendi adamları son teknoloji silahını bize hemde yarı fiyatına bize satıyor.dostumuz abd ve nato diyoruz bize parası ile salah vermiyor.abd yıllarva nato adı altında tüm nato ülkelerini korkutlu ve hiç yere kıpırdatmadı devamlı kontrolde tütarak silah sattı.artık o devirler geçti.parayı basarsın istediğin yerden alırsın.yıllarca abd pkk nato şemsiyesi altında besledi büyüttü billerce insanımızı öldürdü halada yardım etmektedir.