E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜİK'e üst düzey atamalar Resmi Gazete'de---

TÜİK'e üst düzey atamalar Resmi Gazete'de

TÜİK'e üst düzey atamalar Resmi Gazete'de
23 Şubat 2023 - 07:51 borsagundem.com

Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) başkan yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanlığının atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TÜİK Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıklarına Furkan Metin, Serdar Öz ve Aydın Keskin Kadıoğlu atandı.

4 ilde bazı alanlar turizm merkezi ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi

 

Nükleer Düzenleme Kurulu'na atamalar

 

7 ülkeye büyükelçi atandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik23 Şubat 2023 16:12

    TÜİK'in kadroları pinpon topu gibi oldu. Seçimlerden sonra tekrar revizyon olur.

  • Mehmet23 Şubat 2023 11:03

    Rezil rüsva olmuş bir kurum sedece tuit.

  • MEHMET23 Şubat 2023 09:08

    doğal gaz dünyada 10 dolardan 2 dolara düştü bizde 1 tl indirim gelmedi. O kadar kötü yönetiliyoruz ki insan bizi yönetmeseler daha iyi diye düşünmeden edemiyor.

  • Super23 Şubat 2023 08:36

    Maşallah görevden al sonra ata sonra al yine ata enf düşür

  • Mucise Reis : )23 Şubat 2023 08:34

    Verilerde sorun varsa AHABAP Haluk Levent veri analizi hakkında ülke çapında çalışma yaparak fiyat artışlarını hesaplaya bilir :D ...Kurumlar ne hale geldi. Hiç birine güven yok. Hiç bir kuruma inanç yok. Kimsede ciddiye almıyor. İnsanların hayatlarını metaverse ortamda harika gösterip, ülkeyi asgari cüretle çalıştıran tuik bunun bedelini vatana ve millete olarak ödemeli. Yapılan her bir oran büyük ciddi maaş farklarını ortaya çıkarttı. Farkında iseniz gelen veriler adım adım yıllarca geldi. bir baktı herkes asgari cüret yada bir kaç bin üzeri almaya başladı.. hatta kimi emekli maaşları okadar düşük ki, 3,500-4000 gibi bunlara zam yapında orta ve üst düzeylerde zam alacak, baktılar olmuyor en düşük maaş 5,500 denerek yuvarlandı... çünkü gerçek oranlar ücretlere yansıtılamadı. Çok yazık. Ücüzü.

  • Mucise Reis : )23 Şubat 2023 11:02

    TL maaş alan sensin.. :D Mutlusan devam et Hayday bey..... Depreme dayanıksız 2 oda kiralık evde yaşayıp, maaşını vermeye... 7 gün tatile gidip, ailece çocuklarla  denize ayaklarını sokmadan yaşamaya :D ..5 gün istrahat edip arkadaşlarında buluşup demliklerle çay içmemeye... 2 gün hafta sonu kaçamağı et mangal yapmadan yaşamaya .... :D Mutlusan ben senin adına daha mutluyum, insanlarımız mutlu çocukları meslek sahibi, işleri güçleri hazır. maaşları ile çocuklar ev ara alıp düğün yapacak , bebeklerine harika bakacak...ayrı yuva kurup, evlerini otomobillerini alacaklar... vb. vb.  Haydar devam et kardeşim... En iyisini hak ediyorsun : )) Türkiye'nin senin gibi fedakar insanlara ihtiyacı var .... 1 euro =20 tl : )) 30 olsun daha rahat ederiz :D

  • Haydar23 Şubat 2023 09:27

    Iyi sallamışsın valla ne bekliyorsun sen mesai parasını elden al. Bordroya yansıtma maaş az diye ağla. yok böyle dunya