E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTuğrul Türkeş'e protesto---

Tuğrul Türkeş'e protesto

Tuğrul Türkeş'e protesto
27 Ağustos 2015 - 19:41 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen Tuğrul Türkeş'e konuttan ayrılırken şok protesto

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş'le bir araya geldi. Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan ayrılırken bir vatandaş "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdi ve protesto etti.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Anayasa'nın 114'üncü maddesi gereğince kurulacak Geçici Seçim Hükümeti üyeliği teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş ile görüştü.

Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan ayrılırken MHP Keçiören İlçe Teşkilatı'ndan olduğu iddia edilen Adem Durgut isimli bir vatandaş "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdi ve protesto etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bozkurt27 Ağustos 2015 21:49

    Tuğrul Türkeş ten medet umduklarına göre AKP gerçekten zor durumda olmalı:)

  • Raks Kasetçilik27 Ağustos 2015 21:18

    Kim takar türkeşi ya...

  • Stratejist27 Ağustos 2015 20:38

    Bence AKP nin bu oyunuda ters tepecek, zira önceden planlanmış olan bu tezgah MHP nin oylarının yeniden fazlasıyla artmasını sağlayacak. MHP her zaman bu kadar şanslı olmayabilir, onun için 1 Kasım sonrası çok daha dikkatli olmak zorundalar diye düşünüyorum. MHP nin atacağı bir dostluk adımının akan kanı durduracağına, ülkemizi büyük ölçüde huzura kavuşturacağına ve bu davranışın MHP için çok büyük bir artı olacağına kesinlikle eminim.