E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTuğçe Kazaz'dan şaşırtan hareket---

Tuğçe Kazaz'dan şaşırtan hareket

Tuğçe Kazaz'dan şaşırtan hareket
18 Ocak 2016 - 14:50 borsagundem.com

Çeşitli dinlere geçip tekrar İslam'ı seçen eski manken Tuğçe Kazaz, bir televizyon programında yaptığı hareketle şaşkınlık yarattı

Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu " Uyan Türkiyem " programına konuk olan eski manken Tuğçe Kazaz, canlı yayında ilginç anlar yaşattı. HDP'li milletvekillerinin TBMM'nin açılışında İstiklal Marşı okumadığı yönünde çıkan tartışmalarını hatırlatan Kazaz, bir anda ' Sizi ve ekran başındakileri bir dakikalık saygı duruşuna ve İstiklal Marşı okumaya davet ediyorum " dedi. Ne yapacağını şaşıran sunucu Sarıkaya'nın " Canlı yayındayız ama..." sözlerine Kazaz " Abdest almaya gerek yok" diyerek sert bir cevap verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • enayi18 Ocak 2016 20:29

    bu kadın meyveyi kabuklu sevmezmiydi

  • fenasi18 Ocak 2016 17:02

    Atatürk'ü ben de sivmem, diyen mümtaz şahsiyet miğer ne kadar Türkçüymüş..sivmişim senin milliyetçiliğini.

  • rezalet - iki yüzlülük18 Ocak 2016 15:44

    düne kadar kamu kurumlarının isiminde TC yi kaldıralım diyenler, istiklal marşını her zaman okumaya gerek yok diyenler bugün milliyetçi oluverdi!! kepazelik, iki yüzlülük.. zaten doktorlar aşırı uyuşturucu kullananların beyin hücrelerinin ciddi zarar gördüğünü söylüyor..

  • gerzek18 Ocak 2016 15:43

    don değişir gibi din değiştirenlerin adamdan sayıldığı yerdir güzel ülkem. aaaahhhh ah...