E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTT Arena'da büyük protesto---

TT Arena'da büyük protesto

TT Arena'da büyük protesto
16 Eylül 2015 - 00:21 borsagundem.com

G.Saray taraftarının ilk yarıda üst üste hatalar yapan Emre'ye oyundan alınışı sırasında gösterdiği tepki maç sonunda yönetim ve Hamzaoğlu'na yöneldi

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu tarafından 32.dakikada oyundan alınan Emre Çolak tribünlerin hışmına uğradı. Genç oyuncu Arena'da dakikalarca ıslıklandı.

Atletico Madrid karşısında 32. dakikada yerini Umut Bulut'a bırakan ve sahada kaldığı süre boyunca 4 top kaybı yapan Emre Çolak oyundan alınırken sarı kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Kötü performansının farkında olan Emre Çolak, Galatasaray tribünlerinin ıslıklı protestosuna alkışla karşılık verip 'özür dilerim' şeklinde elleri ile işaret yaptı.

YÖNETİM İSTİFA! HAMZAOĞLU İSTİFA!

Türk Telekom Arena'daki maçın 90+1. dakikasında Galatasaraylı taraftarlar "Yönetim istifa" diye bağırmaya başladı. Tüm stadın eşlik ettiği tezahürat daha sonra, "Dursun Özbek istifa" diye devam etti. Maçın son düdüğüne kadar süren tezahüratlar, takımın soyunma odasında gitmesi sırasında da aralıksız devam etti. Kale arkasındaki taraftarlar son düdükten sonra uzun süre stattan çıkmadı ve "Hamzaoğlu istifa" diye de bağırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)