E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSPB Genel Kurulu 14 Mayıs 2019'da toplanacak---

TSPB Genel Kurulu 14 Mayıs 2019'da toplanacak

TSPB Genel Kurulu 14 Mayıs 2019'da toplanacak
09 Nisan 2019 - 22:29 borsagundem.com

TSPB Genel Kurulu 14 Mayıs'ta toplanıyor. 2018'deki Genel Kurul'da üzerinde anlaşılan, yönetimde iki dönemli başkanlığı öngören 1+1 formülünün ise uygulanıp uygulanmayacağı ise netlik kazanmış değil

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye piyasalarının yakından takip ettiği kritik Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Genel Kurulu 14 Mayıs 2019 tarihinde toplanacak, 1+1 kuralının ise gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz kesinleşmiş değil.

'1+1 FORMÜLÜ' BELİRSİZ

2018 yılındaki Genel Kurul'da Gedik Yatırım Menkul Değerler'in patronu Erhan Topaç, görevi İlhami Koç'tan devralmış, başkan vekilliğine ise Dr. Alp Keler getirilmişti. Borsa Gündem, sektör yetkilileri arasında 1+1 formülü üzerinde anlaşma sağlandığını ve ilk dönemde Erhan Topaç'ın, ikinci dönemde ise Alp Keler'in yönetim görevini üstlenmesine karar verildiğini duyurmuştu. Söz konusu 1+1 formülünün bu yılki Genel Kurul'da uygulanıp uygulanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

TSPB'nin şuanki yönetimi ve denetleme kurulu şu şekilde:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeliha Deniz Turna12 Nisan 2019 11:42

    Tamer bey e katılıyorum. Sanırım Erhan Bey Tspakb yi bu kadar aktif hareketli tutma konusundaki başarısını önceki üst kadro yerine kendi ekibiyle çalışıyor. Değişen ne oldu ki bu kadar? ayrıca birlik yönetiminde bağımsız denetimcilerin olması kanun zorunluluğu herhalde. Gereksiz yere maliyet birlik yapısı için diye düşünüyorum.

  • Tamer Zafer12 Nisan 2019 10:12

    Erhan Bey Tspb' de çok aktif çalışıyor. Mesaisinin çoğunu Kurum içinde çalışmalara ayıran tek Başkan sanırım. Sermaye Pİyasalarının sorun ve çözümleri ile sürekli çalışma içinde. Bence Başkanlığa devam etmeli. Bunu hak ediyor.

  • Luciano Ferraro10 Nisan 2019 14:22

    1+1 Nasıl oluyor. Seçimde anlaşma mı oluyor. Kaybedeni yok. O zaman neden seçim yapılıyor. Seçim yapılırken bu söyleniyor mu? 1+1 olacak diye.