E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK ve Suriye Milli Ordusu, Tel Abyad kentine batıdan girdi---

TSK ve Suriye Milli Ordusu, Tel Abyad kentine batıdan girdi

TSK ve Suriye Milli Ordusu, Tel Abyad kentine batıdan girdi
13 Ekim 2019 - 13:07 borsagundem.com

TSK ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Tel Abyad kentine batıdan giriş yaptı. Kentte şiddetli çatışmaların yaşandığı belirtildi.

Fırat'ın Doğusu'na yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı beşinci gününde devam ederken, TSK ve Suriye Milli Ordusu (eski adıyla Özgür Suriye Ordusu-ÖSO) bölgede ilerliyor. YPG hedefleri Türk obüs ve topçu bataryaları tarafından yoğun ateş altına alınırken, TSK ve Suriye Milli Ordusu Tel Abyad kentine bugün öğlen saatlerinde batıdan giriş yaptı. Kentte şiddetli çatışmalar yaşanırken, çatışma sesleri Akçakale'den duyuluyor. 

Suriye Milli Ordusu da yaptığı yazılı açıklamada kente batıdan giriş yaptığını duyurdu.

Suriye Milli Ordusu ve TSK bu sabah Tel Abyad'ın batısına düşen ve 3 kilometre uzaklıkta bulunan Eynel Erus köyünü almıştı.

YPG'den alınan yerlerde patlayıcı maddeler konusunda uzman Suriye Milli Ordusu mensupları ile Türk askeri arama tarama faaliyetleri yapıyor ve mayınlı tuzakları imha ediyor.

Öte yandan TSK'dan Tel Abyad ve Rasul Ayn bölgesi sınırına askeri sevkiyatlar bugün de devam etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim13 Ekim 2019 16:29

    Şimdi çakalın biri çıkıp diyecek ki ''bütün bunlar senaryo'' Aslından bunu diyecek olan çakal değil sırtlan!  Bilin bakalım kim?

  • Nihat13 Ekim 2019 16:24

    Tel Abyad da ezanlar okutturan  bize zafer bahşeden Allah a şükürler olsun!  Tek millet haline gelmiş küfür ordusunu Allah ıslah etsin  ıslah olmazlarsa Kahru perişan eylesin.

  • Nihat13 Ekim 2019 19:30

    Adına Türk koymakla kendini gizlemeye çalışma!  Aklınca ukalalık yapacak çok bilmiş züppe!

  • Nihat13 Ekim 2019 19:24

    Ne diyorsun lan sen Türkoğlu?  Tarih senin gibi kıt akıllı sivrilere kalmadı!  Ayrıca senin kuyruk acın ne?  Kendine Türkoğlu deyip  bir karın var da kıvranıp  duruyorsun!  Ezan bayrak deyince rahatsız oluyorsan def olur gidersin Telabyad da 4 yıldır ezan okutturmuyor bu Allahsız kitapsızlar!  Sen tabi buna da inanmazsın!  mal olunca sadece kendi uydurdukalrına inanırsın.

  • Türkoğlutürk 13 Ekim 2019 16:53

    Sen önce birinci dünya savaşında ingiliz Osmanlı savaşını öğren

  • vatandaş13 Ekim 2019 14:56

    helal olsun ordumuza

  • BÖRÜ13 Ekim 2019 13:58

    Allah yardımcınız olsun..ayağınıza taş değmesin