E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK: Onlarca terörist öldürüldü---

TSK: Onlarca terörist öldürüldü

TSK: Onlarca terörist öldürüldü
05 Haziran 2016 - 12:58 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetlerince Lice, Yüksekova ve Şemdinli kırsalı ile Kuzey Irak'ta Kandil, Avaşin ve Gara bölgesine yönelik hava harekatı düzenlendi. Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince 5 ayrı bölgede teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda terörist öldürüldü. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, alınan istihbarat üzerine dün Lice kırsalı ile Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine hava harekatı düzenlendi.Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçaklarca düzenlenen harekatla, her iki bölgede tespit edilen 5-6 kişilik terörist gruplar etkisiz hale getirildi. Harekatın ardından hasar ve zayiatın belirlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

ŞEMDİNLİ KIRSALINA HAVA HAREKATI: 20 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçaklarca 3 Haziran'da Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalına hava harekatı düzenlendi. Jetlerin bölücü terör örgütüne ait hedefleri vurduğu harekatın ardından yapılan tespit çalışmaları sonucunda 20 teröristin etkisiz hale getirildiği belirlendi. Yüksekova kırsalında da terör sığınıkları vuruldu.

KANDİL VE AVAŞİN VURULDU
Jetler, Kuzey Irak'ta da terör sığınaklarını yerle bir etti. Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), bölücü terör örgütüne ait Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesindeki iki hedef, Kandil bölgesindeki dört hedef, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Bölgelerde tespit edilen hedeflerin ateş altına alınarak etkisiz hale getirilmesinin ardından jetler üslerine döndü. Hedeflerde zayiat ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)