E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK: 2 şehit var---

TSK: 2 şehit var

TSK: 2 şehit var
03 Şubat 2018 - 17:57 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kilis sınır bölgesinde 2 askerin şehit olduğunu duyurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) iki askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, bir kahraman silah arkadaşımız PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada, bir kahraman silah arkadaşımız da Kilis hudut bölgesinde, aynı terör örgütü unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olmuştur."

Tank isabet aldı

TSK harekatta bir tankın saldırıda isabet aldığını duyurdu.

Açıklamada, "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde harekâta katılan bir tankımız, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet almıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sorarım...03 Şubat 2018 18:36

    TSK tankıda vurulmuş bugun. videoları nette var : ((( Başımız sağolsun.... AKKOR yokmudu tanklarda? monte edilmedimi? akkor lar çalışmıyormu yoksa ? ABD-RUS -İSRAİL TANKLARIN da araçlarında bu savunma sistemi gelişmiş şekli var. ama bizim tankalarda araçlarda yok mu? ben var diye biliyordum. o tanklarda roket vb. havada kalkan yapıyor ve vuruyor ... bizim araçlarda neden yok ??