E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump’tan son dakika tweeti---

Trump’tan son dakika tweeti

Trump’tan son dakika tweeti
13 Ekim 2019 - 13:06 borsagundem.com

Bir hafta önce ABD askerini Orta Doğu'dan çekmeye karar veren ABD Başkanı Donald Trump bugün konuyla ilgili yeni bir tweet attı. Trump," Bizi Orta Doğu bataklığına sokan insanlar şimdi orada savaşmaya devam etmemizi istiyor" dedi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şakamı..13 Ekim 2019 16:58

    ortadoğuyu bataklık eden sensin zaten... şaka mı bu ? açıklama.. ?

  • Türkoğlutürk 13 Ekim 2019 16:52

    Dua et. Kandırdığı var iktidarda. İstediğini yaptın. ECEVİT olsaydı

  • nedim13 Ekim 2019 19:28

    Yok yav senin salaklar her gün kandırılıyor!  Harekatı Rahmetli Necmettin Erbakan'ın çabalarıyla yapılmıştır. 

  • Hasanbey13 Ekim 2019 16:49

    Gelme coni. gelme. Kim dedi buralara gel diye. Ama sen duramazsın, sömürmek, parçalamak,.halkları birbirine düşürmek,zayıflatmak,teknolojik açıdan geri olduklarından bilistifade onlara mal kakalamak, onları almak zorunda bırakmak, her sıçtığın yere bir üs kurmak,oradan ayrılmamak senin fıtratında var. Sen emperyalistsin. İngiltere,Fransa ve sen baş emperyalistlersiniz. Kabahat , Allah Allah diye birbirini kıran müslümanlarda. Biraz akıllı olup birlik olsalar sana Ortadoğudan ekmek çıkmaz ama ne çare

  • BORSACI13 Ekim 2019 13:22

    PKK NIN İPİYLE KUYAYA İNERSEN KUYUNUN DİBİNE DÜŞERSİN.

  • Nihat13 Ekim 2019 13:16

    Trump haklı,  oradaki derin yapı Türkiye de olduğundan çok daha alçak ve aşağılık yöntemleri kullanarak  kasırga estiriyor.   2. Dünya savaşından beri Amerikan askeri köle gibi orada burada kullanılıyor.  Ne yaptıklarını bilmeden  sağa sola saldırıyorlar.

  • Nihat13 Ekim 2019 19:18

    İşte onu diyorum anlamakta güçlük çekiyorsun. Türk oğlu Amerika'nın kendine ait  iradesi yok. Bunları birileri ileri jandarma kolluğu gibi kullanıyor!  Keşke biraz akıl edebilseydin. Kahrolsun Amerika deyip işin içinde çıkmak kolay nasılsa!  

  • Türkoğlutürk 13 Ekim 2019 18:12

    Sana öyle geliyor. Afganistan yoketti ler. Oradan gece gündüz maden çekiyorlar. Irak ı yoketti ler. Suriyeyi karıştırdılar. Amaçları bataklık yapmak yaptılar. Menderes döneminde türkiyeyi işgal ettiler. Kendilerine tapan muhafazakar yetiştirdikleri. Barış gönüllüleri 50 lerde tarikat kurdurdu.