E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan göçmenlere: Yakında ayrılacaksınız---

Trump'tan göçmenlere: Yakında ayrılacaksınız

Trump'tan göçmenlere: Yakında ayrılacaksınız
18 Mayıs 2019 - 12:53 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump dün duyurduğu göçmen düzenlemesinin ardından Twitter'da "Lütfen kendinizi çok rahat sanmayın, yakında ayrılacaksınız" açıklamasını yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump dün açıkladığı yeni göçmen düzenlemesinin ardından Twitter hesabından göçmenlere yönelik bir mesaj paylaştı. Trump göçmenlere “Lütfen kendinizi çok rahat sanmayın, yakında ayrılacaksınız” dedi.

Trump, “Yasadışı olarak ABD'ye gelen tüm insanlar, daha sonraki bir tarihte, güvenlik kuvvetlerimiz tarafından ve yasalar değiştikçe ülkemizden çıkarılacaktır. Lütfen kendinizi çok rahat sanmayın, yakında ayrılacaksınız” ifadelerini kullandı.

Sınır devriyesinin ülkenin güney sınırında rekor sayıda insanı tuttuğunu da söyleyen Trump, "Birçoğu kötü olan bu insanlar tutuklandı ve evlerine gönderilecek. Demokratlar, için iyi bir şans, ülkemize seçimden önce çok ihtiyaç duyulan bir göçmenlik yasası kazandıracak mı?” dedi.

Trump yeni göçmenlik planını açıkladı: Dünya bizi kıskanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sarışın bomba19 Mayıs 2019 09:18

    Adamı kimse beğenmiyor ancak ülkesi için iyi işler çıkarıyor.

  • Kamil18 Mayıs 2019 22:16

    Hadi hayırlısı, kısmet bizim mültecilere olsun, biran önce geldikleri yere dönsünler

  • bir yorum18 Mayıs 2019 16:32

    İşte adı var kendi yok islam denilen dünyanın perişanlığını gösteren bir durum.İslam dünyasında zorbalar ülkelerin yönetimini ele geçirmişler halka yapmadıklarını bırakmıyorlar.Bilim ve teknoloji yok hükmünde islam dünyasında cehalet almış başını gitmiş. Durum ortada insanlar kendilerine rahat bir yaşam için batıya göçedip duruyorlar. Tabi bunun müsebbibi batıdır. Onların doymak bilmez açgözlülükleri dünyayı kasıp kavuracak.

  • Gerçek vatandaş18 Mayıs 2019 13:56

    Sen de kılıçdaroğlu gibi tribünlere oynuyorsun

  • Okie Dokie18 Mayıs 2019 13:50

    Trump reyiz haklı. Geçen gün Londra'daki evimde bir kaç gün geçireyim dedim çevrem hep Türk turist kaynıyor. Cebine 1000 TL koyan Londra'ya geliyor. Herkes evinde kalmalı.