E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'a cinsel taciz davasından kötü haber---

Trump'a cinsel taciz davasından kötü haber

Trump'a cinsel taciz davasından kötü haber
10 Mayıs 2023 - 01:08 borsagundem.com

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın hakaret ve tecavüzle suçlandığı davada jüri heyeti Trump'ın cinsel tacizden 'sorumlu' olduğuna karar verdi.


Manhattan Federal Mahkemesi'nde, E. Jean Carroll adlı kadının ABD eski Başkanı Donald Trump'a karşı açtığı hakaret ve cinsel taciz davasında bir hafta süren duruşmaların ardından 3'ü kadın 9 kişilik jüri heyeti, bugün Carroll'un lehine sonuca vardı.

Yaklaşık 2,5 saatlik bir müzakereden sonra jüri, Carroll’un açtığı hukuk davasında Trump'ı "cinsel istismar", "darp" ve "hakaretten" sorumlu buldu.

Kararda, Trump'ın Carroll'a tecavüz ettiği iddiası ise reddedildi.

Jüri, Trump’ın, Carroll’a cinsel taciz ve darptan ötürü 2 milyon, karalamadan ötürü 3 milyon dolar olmak üzere toplam 5 milyon dolar zarar tazminatı ödemesi gerektiğini bildirdi.

"Tüm zamanların en büyük cadı avı"

Kararın açıklanmasından dakikalar sonra Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu kadının kim olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Bu karar, utanç vericidir, tüm zamanların en büyük cadı avının devamıdır." ifadelerini paylaştı.

Magazin dergisi yazarı E. Jean Carroll, Trump'ın 1996 ilkbaharında New York'taki Bergdorf Goodman adlı mağazanın giyinme odasında kendisine cinsel tacizde bulunarak tecavüz ettiğini 2019'da kamuya açıklamıştı.

Trump ise "O kadın benim tipim" değil diyerek, iddiaları reddetmişti.

Trump'tan Biden'a adaylık yorumu

 

Trump’ın 'tecavüz' davası başlıyor

 

Trump'ı ifşa eden eski avukatına 500 milyon dolarlık tazminat davası

 

Donald Trump hakkındaki tüm suçlamaları reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran10 Mayıs 2023 07:33

    Amerikan başkan ve yetkilileri  derin devletin yörüngesinden çıkmaya çalıştığı anda vaşlarına her türlü çorap örülür.  Bizim malum 6+3 masası her türlü pislik ve iftira yalan atılır.  Tersine hareket etmeleri mümkündeğildir.  Malum bayan iki gün de onca hakarete rağmen nasıl çark etti.