E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump hemen aşı olmayacak---

Trump hemen aşı olmayacak

Trump hemen aşı olmayacak
14 Aralık 2020 - 04:15 borsagundem.com

Türk bilim insanları Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin aşısı Pfizer'in FDA'dan sonra CDC'den de onay almasının ardından ABD'de aşılama başlıyor. Trump, Twitter açıklamasında bugün aşı olacağı haberlerini yalanladı

ABD basınında Başkanı Donald Trump ve Beyaz Saray çalışanlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı programında öncelikli olacağı haberlerinin ardından Trump, Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Trump açıklamasında, "Beyaz Saray çalışanları, özellikle gerekmedikçe aşı programının ilerleyen aşamalarında aşı olmalı. Bu konuda düzenleme talep ettim. Ben de yakın zamanda aşı olmayı planlamıyorum ancak uygun zamanda aşı olmayı dört gözle bekliyorum. Teşekkürler." ifadesini kullandı.

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), cuma gecesi, Hastalık ve Kontrol Merkezi (CDC) ise pazar günü Pfizer ve BioNTech'in geliştirdiği Kovid-19 aşısı için onay vermişti.

ABD Sağlık Bakanı Alex Azar, cuma günü yaptığı açıklamada, ülkede ilk aşının gelecek hafta içinde vurulmasının planlandığını duyurmuştu.

Pfizer Biontech aşısına ikinci onay da geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN14 Aralık 2020 12:23

    Tabiki öyle yapacaksın önce garibanlar kobay olarak kullanılsın işe yarar ise sen kullan hemi.bence abd bu hastalığın hem ilaçı hemde aşısı çoktan var idi yaşananların hepsi bir oyun.