E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump onay verdi! Japonya ve Güney Kore'ye silah satılacak---

Trump onay verdi! Japonya ve Güney Kore'ye silah satılacak

Trump onay verdi! Japonya ve Güney Kore'ye silah satılacak
05 Eylül 2017 - 17:11 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya ve Güney Kore'nin, ABD'den ileri teknolojiye sahip silah alımında ciddi bir artışa izin verdiğini Twitter'dan duyurdu

Bunun yanı sıra, bu sabah ABD'nin Türkiye Büyükelçiliğinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Dünya, Kore Yarımadasındaki nükleer silahların yok edilmesini istiyor; bunun için diplomatik çabalarımızdan vazgeçmeyeceğiz" denildi.

Trump, Twitter açıklamasında, "Japonya ve Güney Kore'nin  ABD'den ileri teknoloji sahip askeri ekipmanları önemli derecede satın alımını artırmasına onay veriyorum" ifadesini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Wampirler05 Eylül 2017 22:46

    Bu itlerin bin tane amaçı olur . Silah satmak , yeni silahları denemek , milletlerin paralarını hiç etmek ve onları fakir düşürmek , kan emmek , sapık fikirlerini yaymak , milletleri birbirine düşman etmek .... aç gözlü hayvani duygulu sapkın barbar ahlaksız insan müsveddeleri ... bir de bizlere akıl vermezler mi ?

  • fatih,islambul05 Eylül 2017 17:53

    TÜCCAR İŞ ADAMI TURUP ŞANTAJLA SİLAH PAZARLIYOR SATIYOR SUDİ ARABİSTAN KATAR ŞİMDİ GÜNEY KORE JAPONYA YA BAKALIM SIRADA KİM VAR KATİL İKİ YÜZLÜ ŞANTAJCI AMERİKA

  • D.demirkan 05 Eylül 2017 17:52

    Senin aradıgın silah satmak.yeni silah denemek.geldiyin gündenberi hiç hayırlı bir işin olmadı.kalpazan.