E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Kürtler, 2. Dünya Savaşı'nda bize yardım etmedi---

Trump: Kürtler, 2. Dünya Savaşı'nda bize yardım etmedi

Trump: Kürtler, 2. Dünya Savaşı'nda bize yardım etmedi
11 Ekim 2019 - 18:49 borsagundem.com

Trump, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada Kürtlerin ABD'ye 2. Dünya Savaşı'nda yardım etmediğini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da, Suriye kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Trump, “Kürtler 2. Dünya Savaşı'nda bize yardım etmediler, Normandiya’da bize yardım etmediler. Kendi toprakları konusunda yardımcı oldular. Bu farklı bir şey. Kaldı ki Kürtlere inanılmaz derecede büyük miktarda silah ve mühimmat anlamında para harcadık" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ryu ken 12 Ekim 2019 10:50

    Bu adam sizden akıllı.. bu kadar insanı yutturmuş dengesiz diye... İyi polis kötü polis oyununu sever abd...farklı söylemlerle kafa karıştırıp dumur ediyor baskı yapıyor.. Adamın yaptığı psikoloji bilimi.. adam dünyayla taşşlık geçiyor kimsenin haberi yok.

  • ali cak12 Ekim 2019 08:22

    bu adam garip sabah farklı akşam farklı konuşuyor sarhoş gibi

  • Osmanl12 Ekim 2019 08:01

    Büyük dünya lideri bu sarı kafayı maymuna çevirdi:) Ne diyeceğini şaşırdı :)

  • Bir nefer!12 Ekim 2019 03:02

    Yorumlara bakıyorum da hep amerika hep amerika suçlu Ama asıl pkk meselesinin ardında yunan gizli siyaseti ve içimizdeki gizli rum cikardaslari var. Bakın egede 80 li yıllarda adalar ve kayalıklar hususunda yunanistanla boğaz boğaza geldiğimiz yıllarda çıkan bu pkk sebebiyle bugün egeye dahi çıkamaz olduk şimdide kıbrıs meselesiyle akdenize çıkamaz hale getirilmeye calisiliyoruz. Bakalım bu sefer yunan hamisi AB Tarafından yunan ve içimizdeki rum cikardaslari tarafından daha ne çoraplar örtülecek Neyse gün ola harmanla! Neyse sular akar yatağını bulur elbet yuce Allah bu milletin hakkını zayi etmez inşallah!

  • köfteci11 Ekim 2019 23:32

    bu adam  hakikat bunu söylemiş mi yav normandiya kuzey fransa da kürtler orta doğuda yav nasıl yardım edeceklerdi bu  adam bu kadar cahil olamaz

  • mustafa temiz11 Ekim 2019 23:16

    trump amca dunyayi karistiracak gibi zamanini bekliyor gibii ...

  • belirsizlik11 Ekim 2019 22:39

    Bu nasıl bir müttefik ülke yada ilişki ? Ne biz bu soruyu soruyoruz nede Amerika kendini sorguluyor. Muz cumhuriyeti değiliz diyoruz fakat bazı şeyler sizin de ağrınıza gitmiyor mu? Türkün Türkten başka dostu yoktur. Müslüman din kardeşlerimize bakın mesele biz olunca hemen toplanır karar alırlar ama bir israili kınayamazlar. Uyanalım.

  • Osmanlı 11 Ekim 2019 22:37

    Zaten iktldara geldiğinde Afganistan ve Suriye’den çekileceğini söylemişti. Asrın lideri Erdoğan’la her konuda anlaşmış ama şimdi biraz iç tribünlere oynayacaktır

  • Nihat11 Ekim 2019 22:14

    Bu adamın İngiliz derin devletinin açık baskısı altında olduğu çok belli!  Pkk yı desteklemekle Amerikanın  hiç bir çıkarı yok ancak buna mecbur ediliyor. Pentagon un yediği haltlardan sadece bir tanesi. Yoksa Esad gibi birinin yok edilmesi yarım dakika sürmez. Demek ki katliam yaptığı için işlerine yarıyor.

  • Yorum11 Ekim 2019 22:08

    Siz size yardım edenleri arkadan vuruyorsunuz TC bunu anlamış olması lazım pkk ya yaptığınız yardımdan belli türkiyeye ekonomik yaptırım uygumanızdan belli o sebeple bir daha size yardım yok yakında cinle savaş gözüküyor size o gün geldiğinde size bi hesap çıkarırız hiç merak etme zaten o yaptırımlar başladığı gün TC de birtane adamınız kalmasın bi zahmet elçiliğinde kapatabilirsiniz incirlik incirlik şu bu demiyorum bir daha oraya giremeyeceksiniz zaten

  • VS11 Ekim 2019 21:17

    PKK NIN KURULMASINA HER KİM İZİN VERDİYSE ÖLEN BU KADAR MASUMUN HESABINI CEHEMDE VERİR İNŞALLAH

  • tarık11 Ekim 2019 21:02

    ypg=pkk yı aklınca kurtler le ozdeslestırıyor ypg=pkk bır teror orgutu kurtler bır ırk kurtlerin coguda ulkemızde aynı topraklarda yıllardır kardesce yasıyoruz abd destekli ypg=pkk ıle arapları evınden yurdundan atmadınızmı sımdı oraları ypg=pkkyamı bahsettınız bız kımseyle savasmıyoruz bız basımıza bela ettıgınız terorıstlerın yokedıyoruz

  • KILIÇ11 Ekim 2019 20:07

    SEN NE KONUŞTUGUNU BİLMİYORSUN PKK YA DESTEK ÇIKIYORSUN .

  • ne mutlu TÜRK üm diyene11 Ekim 2019 19:33

    ölen masumların vebali er yada geç mutlaka sizide bulacaktır...zalimler için yaşasın cehennem....

  • b.kemancı11 Ekim 2019 19:22

    kardeş kardeş yaşıyorduk türkiye ve insanlardık taki siz  çomak sokunaya kadar .siz ve sizin gibi mihraklar .