E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan tarihi fark---

Trabzonspor'dan tarihi fark

Trabzonspor'dan tarihi fark
08 Mayıs 2016 - 18:49 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında ligde kötü günler geçiren Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Bordo-Mavililer'in Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 4 maçlık ceza nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gol yağmuru yaşandı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Trabzonspor, 11'de Yusuf Yazıcı ve 15'te Mehmet Ekici'nin golleriyle 4 dakika içerisinde 2-0'ı buldu. Bordo-Mavililer'de 38 ve 41. dakikalarda sahneye çıkan Muhammet Demir attığı 2 golle Trabzonspor'u soyunma odasına 4-0'lık üstünlükle götürdü.

Trabzonspor fırtınası ikinci yarıda da sürdü. 57'de Yusuf Yazıcı ve 69. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golleri maçın sonucunu ilan etti: 6-0.

Trabzonspor'da 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı attığı 2 gol ve yaptığı 2 asistle maçın yıldız olurken, Muhammet Demir de 2 gol, 1 asistlik performansıyla alkış aldı. Bu sonuçla 4 maç sonra galip gelen Trabzonspor puanını 40 yaparken, Çaykur Rizespor ise 34 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 6 - ÇAYKUR RİZESPOR: 0
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl
TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Semih Karadeniz, Bosingwa, Douglas, Musa Nizam (Dk. 28 Güray Vural), Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Savaş Çakır (Dk. 61 Melih Kabasakal), Muhammet Demir (Dk. 72 Muhammet Beşir)
ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Orhan Ovacıklı, Viera (Dk. 23 Deniz Kadah), Ümit Kurt (Dk. 55 Oboabona), Murat Duruer (Dk. 46 Dhurgham İsmail), Makiadi, Sylvestre, Koray Altınay, Ahmet İlhan Özek, Sercan Kaya, Mehmet Akyüz
GOLLER: Dk. 11 ve 57 Yusuf Yazıcı, Dk. 15 Mehmet Ekici, Dk. 38 ve 41 Muhammet Demir, Dk. 69 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Dk. 47 Makiadi (Çaykur Rizespor), Dk. 80 Muhammet Beşir (Trabzonspor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)