E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor Başkanı Doğan: Bir daha hakemlik yapabilecek mi?---

Trabzonspor Başkanı Doğan: Bir daha hakemlik yapabilecek mi?

Trabzonspor Başkanı Doğan: Bir daha hakemlik yapabilecek mi?
05 Kasım 2023 - 09:14 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe deplasmanında 3-2 kazandıkları maçın ardından hakem hatalarına sert tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Doğan, hakem yönetimine ve VAR’daki hakemlere sert tepki gösterdi.

“VAR’a oturan arkadaş bir daha Türkiye’de hakemlik yapabilecek mi, merak ediyorum” diyen Trabzonspor Başkanı Doğan’ın sözleri şöyle;

“Türk futbolunda başka şeyler gelişiyor. İnanılmaz, inanılmaz işler oluyor. İnanılmaz hareketler oluyor. İnanılmaz VAR kararları oluyor. Ben daha önce bu tarz konuşmak istemiyorum. Bazı şeyleri zorluyorlar. Biz Trabzonlular böyle çok zorlanacak insanlar değiliz. Bu terbiyesizliğin artık bitmesi lazım. Ahlaksızlığın, terbiyesizliğin bitmesi lazım.

“EĞER HAKEMLİK YAPACAKSA…”

– VAR’a oturan arkadaş bir daha Türkiye’de hakemlik yapabilecek mi, merak ediyorum! Eğer hakemlik yapacaksa, bunu kimin onay ve rızasıyla yapacak. Çok merak ediyorum. Federasyon önce başka bir şey, sonra başka bir şey söylüyor. Pendik maçından sonra konuştuğumuzda orada da bir hakem sahtekarlığı vardı. Açık söylüyorum. Saha kenarında bir hakem geliyor ‘Gördüm, vurdu, yüzüne dirsek attı’ diyor. Pozisyonda dirsek yok ama gördüğünü söylüyor.

“HAKKIM OLMAYAN HİÇBİR ŞEY İSTEMİYORUM”

– Bu dediklerim sadece Trabzonspor için geçerli değil. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş için de geçerli. Kimse sahada bunları istemiyor. Kimse, kimsenin hakkını yenmesini istemiyor. Ben Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın hakkı yensin istemem. Ben hakkım olmayan hiçbir şey istemiyorum. Kim bu operasyon yapan sahtekarlar!”

Fenerbahçe: 2–Trabzonspor: 3

 

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi

 

Bugün Trabzonspor Sportif ve Bizim Toptan’ın hisse fiyatında düzeltme olacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)