E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor, Antalya deplasmanında---

Trabzonspor, Antalya deplasmanında

Trabzonspor, Antalya deplasmanında
20 Ağustos 2022 - 17:17 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Trabzonspor, bu akşam Corendon Airlines Park Stadı'nda Fraport TAV Antalyaspor'un konuğu olacak. 21.45'te başlayacak maçı Volkan Bayarslan yönetecek

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 3. hafta maçlarıyla devam ediyor.

Cumartesi mesaisinin son maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Trabzonspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor ile oynadığı son 11 lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor, tek galibiyetini geçen sezon bu statta 2-1'lik skorla aldı. 16'ncı haftadaki o karşılaşma, aynı zamanda bordo-mavili ekibin 2021-22 sezonunda aldığı ilk yenilgiydi.

İç sahadaki 13 maçlık yenilmezlik serisi bu sezonun ilk haftasında sonlanan Nuri Şahin'in öğrencileri, Ekim 2021'den bu yana seyircisi önünde üst üste iki mağlubiyet almadı.

Antalyaspor'a konuk olduğu son altı lig maçındaki tek yenilgisini geçen sezon alan Trabzonspor, Kasım 2012'den bu yana rakibine deplasmanda üst üste iki kez mağlup olmuyor. Hafta içinde Devler Ligi play-off turu ilk maçında Kopenhag'a tek farkla mağlup olan ve tur şansını Trabzon'a bırakan bordo-mavililer zorlu Antalya deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor, Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk üç maçını gol yemeden kazanmak için sahaya çıkıyor. Bordo-mavili ekibin ilk üç haftalık süreçte kalesini gole kapattığı son sezon ise 1986/87.

Bu sezon Antalyaspor'un ligdeki tek golünü atan Haji Wright,, aynı zamanda kırmızı-beyazlı ekibin Trabzonspor filelerine gönderdiği son golün de sahibi konumunda.

Nuri Şahin'e rakip olduğu iki lig maçını da kazanamayan Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyerinde en az üç kez karşılaşıp galip gelemediği üç meslektaşı var. Bu isimler Rijkaard, Skibbe ve Doll olarak kayıtlara geçmiş durumda.

Kritik maçta hakemlik görevini ise Volkan Bayarslan'ın üstlenecek.

Önemli notlar

Trabzonspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor (4B 6M), tek galibiyetini geçen sezon bu statta 2-1'lik skorla aldı. 16'ncı haftadaki o karşılaşma, aynı zamanda bordo mavili ekibin 2021/22 sezonunda aldığı ilk yenilgiydi.

Antalyaspor'a konuk olduğu son altı Süper Lig maçındaki tek yenilgisini geçen sezon alan Trabzonspor (3G 2B), Kasım 2012'den bu yana rakibine deplasmanda üst üste iki kez mağlup olmuyor (2011/12 & 2012/13).

Antalyaspor'un iç sahadaki 13 maçlık yenilmezlik serisi (8G 5B) bu sezonun açılış haftasında sona ererken (0-1 vs Galatasaray); Nuri Şahin'in öğrencileri, Ekim 2021'den bu yana seyircisi önünde üst üste iki mağlubiyet almadı.

Trabzonspor, Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk üç maçını gol yemeden kazanmak için sahaya çıkıyor. Bordo-mavili ekibin ilk üç haftalık süreçte kalesini gole kapattığı son sezon ise 1986/87.

Sezona "son şampiyon" unvanıyla giren takımlarla oynadığı son 12 Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (4B 8M), bu şekilde son galibiyetini Nisan 2016'da Galatasaray'ı evinde 4-2 mağlup ederek aldı.

Sezonun ilk iki maçında kalesinde toplam beş isabetli şut gören Trabzonspor (3 vs Hatayspor & 2 vs İstanbulspor), 2016/17'den (4) bu yana ilk iki haftalar itibarıyla rakiplerini en düşük sayıda tuttuğu sezon başlangıcını yaptı.

Bu sezon Antalyaspor'un Süper Lig'deki tek golünü atan Haji Wright (vs Ümraniyespor), aynı zamanda kırmızı beyazlı ekibin Trabzonspor filelerine gönderdiği son golün de sahibi konumunda.

Trabzonspor'un Süper Lig'de Antalyaspor'a attığı son dört golün üçüne doğrudan katkı sağlayan Abdülkadir Ömür (1 gol & 2 asist), kariyerinde iki asist yaptığı tek karşılaşmayı kırmızı-beyazlı rakibine karşı oynadı (Nisan 2022).

Trabzonspor santrforu Adreas Cornelius, Süper Lig kariyerinde Antalyaspor'a rakip olduğu iki maçta birer gol atarken, bu iki gol de karşılaşmaların ilk yarılarında geldi (3 ve 24. dakikalar).

Nuri Şahin'e rakip olduğu iki Süper Lig maçını da kazanamayan Abdullah Avcı'nın (1B 1M), teknik direktörlük kariyerinde en az üç kez karşılaşıp galip gelemediği üç meslektaşı var (Frank Rijkaard, Michael Skibbe & Thomas Doll

Eksik oyuncular

Sakat: Bruno Peres, Serkan Asan, Marek Hamsik, Edin Visca (Trabzonspor)

Muhtemeler 11'ler

FTA Antalyaspor: Boffin | Bünyamin, Ömer, Kudryashov, Güray | Soner, Fernando | Ghacca, Luiz Adriao, Ndao | Wright.

Trabzonspor: Uğurcan | Larsen, Denswil, Vitor Hugo, Eren | Siopis | Kouassi, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet | Cornelius. (BeinSports)

Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan'ı 173 milyon TL'ye Ajax'a sattı

Trabzonspor transferi KAP'a bildirdi! İşte kasadan çıkacak miktar

Trabzonspor'un tur umudu rövanşa kaldı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,01
En Yüksek: 2,10
En Düşük: 1,99
Değişim -2,43 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,21
İşlem Hacmi 259.253.018
Toplam Adet: 127.558.817
Ağırlıklı Ort.: 2,03
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)