E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor: 1 - Gaziantep FK: 0---

Trabzonspor: 1 - Gaziantep FK: 0

Trabzonspor: 1 - Gaziantep FK: 0
13 Şubat 2021 - 15:53 borsagundem.com

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Trabzonspor, son anları nefes kesen mücadelede Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti ve üst üste 6. galibiyetini aldı.

Süper Lig'de Trabzonspor'un çıkışı devam ediyor. Bordo mavili takım, ligin 25. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK karşısında 1-0 galip geldi.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren gol, 67. dakikada Bakasetas'tan geldi. Yunan futbolcu, böylece bordo mavili takım ile ilk 11'de çıktığı 3. maçta 3. golünü attı.

Trabzonspor'da Nwakaeme, karşılaşmanın 90+6. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Üst üste 6. galibiyetini alan Trabzonspor, bu sonucun ardından puanını 45'e yükseltti. Gaziantep FK ise 38 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR DAKİKALAR

1. dakika Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başladı.

4. dakika Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Oğuz Ceylan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırdı.

12. dakika Ceza alanı sağ tarafında topla buluşan Mirallas'ın şutunda kaleci Uğurcan Çakır, ayaklarıyla topu kornere çeldi.

25. dakika Berat Özdemir'in pasında, Djaniny'in şutunda, kaleci Günay Güvenç, topu yatarak kontrol etti.

34. dakika Djilobodji'nin uzaklaştırmak istediği top yakın mesafede Flavio'nun önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda, top direğin yanından auta gitti.

38. dakika Sol taraftan ilerleyerek ceza alanına giren Djaniny'in şutunda kaleci Günay Güvenç, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

41. dakika Maxim'in ceza alanı dışından şutunda yerden de seken topu Uğurcan Çakır, çıkardı.

57. dakika Nwakaeme'nin soldan ortasında, Vitor Hugo'nun kafa vuruşunda, top kaleci Günay Güvenç'te kaldı.

67. dakika GOOLL! Nwakaeme'nin pasında, Flavio kafayla topu yakın mesafedeki Bakasetas'ın önüne indirdi. Bu futbolcu da yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

74. dakika Oğuz Ceylan ile Anthony Nwakaeme arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Oğuz Ceylan. Taç çizgisine yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.

82. dakika Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Alexandru Maxim tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

87.dakika Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Alexandru Maxim.

90. dakika Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Trabzonspor: 1 - Gaziantep FK: 0

İLK 11’LER:
Trabzonspor
Uğurcan, Kamil Ahmet, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Flavio, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Gaziantep FK
Günay, Djilobodji, Ertuğrul, Tosca, Oğuz, Güray, Rashid, Jefferson, Maxim, Mirallas, Muhammet

Medical Park Stadyumu’nda oynanacak maçı Zorbay Küçük yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak.

Uğurcan Çakır için seferberlik
Kalça kemiğindeki ağrı nedeniyle yoğun tedavi uygulanan Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçında mutlaka kalede olmak istiyor. Teknik heyet tarafından durumu yakından takip edilen başarılı kaleci için kesin karar bugün verilecek. Abdullah Avcı, üst üste oynayacakları Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını da düşünerek, Uğurcan konusunda riske girmek istemiyor. Eğer Uğurcan'ın ağrıları azalmazsa, bugün kalede Erce olabilir.

Savunmada sarı alarm
Bu sezon defansta yakaladıkları müthiş uyumla dikkat çeken Edgar ve Vitor Hugo, Gaziantep maçına ceza sınırında çıkacak. Trabzonspor'un iki stoperi, kart görmeleri durumunda Başakşehir mücadelesini kaçıracak. Fırtına, Başakşehir'den sonra ise ligde Fenerbahçe ile oynayacak.

Gaziantep FK’da son dakika
Yeni hocası Ricardo Sa Pinto yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Göztepe maçında alan Gaziantep FK, önemli eksiklerle Trabzon'a gitti. Kırmızı-Siyahlılar'da Kana Biyik, Dicko ve Olkowski kadroda yer almıyor. Güneydoğu ekibinde rahatsızlıkları bulunan Çağlar Akbaba, Vetrih ve Furkan Soyalp ise takıma dönmüştü.

Trabzonspor'da korona alarmı

Beşiktaş yönetiminden Sergen Yalçın kararı

Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı Abuja Büyükelçiliğine getirildi

İtalya'da Mario Draghi liderliğindeki yeni hükümet göreve başlıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,01
En Yüksek: 2,10
En Düşük: 1,99
Değişim -2,43 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,21
İşlem Hacmi 259.253.018
Toplam Adet: 127.558.817
Ağırlıklı Ort.: 2,03
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)