E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Tosuncuk' Mehmet Aydın intihar mı etti?---

'Tosuncuk' Mehmet Aydın intihar mı etti?

'Tosuncuk' Mehmet Aydın intihar mı etti?
15 Aralık 2019 - 15:29 borsagundem.com

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın saklandığı otelde polis baskını sırasında 27. kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi

Türkiye'nin Çiftlik Bank olayıyla binlerce insanı dolandırmasıyla tanıdığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 'Mehmet Aydın öldü mü?' sorusu da sosyal medyada en çok cevabı aranılan soru oldu.

Birkaç yıldır tüm Türkiye'nin konuştuğu dolandırıcılık vakasının merkezinde bulunan Mehmet Aydın, Türkiye'den kaçarak Uruguay'a gittikten sonra gözlerden kaybolmuştu. Tosuncuk lakaplı Aydın, bindiği lüks arabalar, yatlar ve evler ile sık sık tartışma konusu olurken hakkında Interpol aracılığı ile arama bülteni çıkarılmıştı.

MEHMET AYDIN ÖLDÜ MÜ?

Aydın'ın Ukrayna'nın başkenti Kiev'de saklandığı otele polisin baskın düzenlediği ve kendini 27. kattan aşağıya atarak intihar ettiği sosyal medyada konuşulan konuların en başında yer aldı. Sosyal medya bu olayı konuşmaya devam ederken henüz resmi makamlardan bir açıklama yapılmadı.

ÇİFTLİK BANK DOLANDIRICILIĞI

Mehmet Aydın, kazanç sağlayacağı iddiası ile sanal çiftlik üzerinden satışların yapıldığı bir şirket aracılığı ile birçok insanı dolandırmıştı. Mehmet Aydın, eşi Sıla Aydın ile Ocak 2017 yılında evlendi. Çitlfk Bank operasyonu 16 Mart 2018 yılında başlamıştı. Mehmet Aydın o tarihten beri kayıplarda bulunuyor. Yurt dışına kaçtığı tespit edilen Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla firar eden Mehmet Aydın'ın da bulunduğu 48 sanıklı Çiftlik Bank davasında, Aydın'ın eşi Sıla Aydın'ın Bursa Karacabey 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde talimatla alınan ve yargılamanın yapıldığı Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen ifadesi dikkat çekiyor. Davanın tutuksuz sanığı Sıla Aydın, şirketin sahibi Mehmet Aydın'ın eşi olduğunu, şirket ile herhangi bir ilgisinin olmadığını belirterek, "Şirkette pay sahibi değilim. Şirketin yöneticisi değilim. Haksız kazanç sağlamadım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus16 Aralık 2019 11:03

    Bi çocuk dünyayı ayağında oynatıyor.

  • Nedim16 Aralık 2019 08:33

    Hala bu haltları kendi başına yediğini zan ediyorsunuz!  İşte bu tosunun peşine düşüp aldananlar her vesilede milleti aşağılamaya yeltenen kendini müstesna ve zeki zan eden ahmaklardır.  Zaten  akılları da kıt olduğu için buna para kaptırmış dahi olsa burada itiraf edemez!  Kabahati yine devlette bulur ahmak oğlu ahmak!   Güya  ''genç zeki ve yeteneklidir!  Böyle olduğu için kıskanılmaktadır''.   Düşünce tarzları böyle basit üstelik  bedavacı ahmaklığı  da eklenince  ağa takılan sinek gibi yapışıyorlar!   

  • Cünyt16 Aralık 2019 02:57

    Ona bir sey olmaz

  • bilader15 Aralık 2019 23:50

    haber dogruysa, bu buyuk bir skandaldir. yani bu dolandiriciligin arkasinda kim varsa tum izleri temizlemis olur.

  • kaktust15 Aralık 2019 23:28

    yaşım 53 ,hırsızlık ,yolsuzluk yapıp da intihar edeni hiç duymadım,bırakın intiharı utananı duymadım duyan varsa bilgilendirise sevinirim.NOT:bizim ülkede

  • HÜLYA ÇİFTCİ15 Aralık 2019 21:10

    ben hiç tahmin etmiyorum adam yamyam gibi.intar süsü verip bir yüz ameliyatı ve yeni bir kimlik ile yine dolandırıcılıklarına devam edecektir.tarih tekerrürden ibarettir.

  • fafa15 Aralık 2019 20:13

    İntihar etti dedi kodusu yaymıştır,ya da kimliğini değiştirmiştir.Zengin ölümden daha çok korkar

  • vatandaş15 Aralık 2019 19:53

    Türkiyede ne tosunlar nede koyunlar biter ,dön baba dönelim ,şu aziz nesinden nefret ederim ama adam doğru dermiş meğer .

  • HÜLYA ÇİFTCİ15 Aralık 2019 21:12

    bende aziz nesin söylediklerine hak veririm fakat dini dinime uymadığı için dinine inanmam ve kendisinden bu nedenle nefret ederim.bizim millet aynen koyun gibidir.üç beş kuruş menfaati nerede ise hemen seni satarlar.aynen koyun sürürsü gibi birisi 10-250 TL zam verecek olsa oğlunu torununun geleceklerini düşünmez hemen iyi işler yapanları ve teröristleri destekleyenleri ve onlarla iş yapanları dahi desteklerler.ama sonunda 30-50 sene hep açı çekerler.

  • mtu15 Aralık 2019 19:20

    özel okulların birçoğunun gelecekteki fotoğrafı

  • hayat böyle bir şey işte...15 Aralık 2019 18:55

    Bence oyun yapıyorlar. Böylece ismini unutturmaya çalışacaklar. Onun cesedi bulunmadığı sürece hiç inanmayınız derim. 

  • Tam komedi15 Aralık 2019 15:59

    Bir tosun ölür yerine on tosun gelir ,  vatandaş umudunu kanunlardan değil kişilerden umduğu sürece isimli , isimsiz herkes fırsat bulduğunda kandırabildiğini sömürür !!! Mehmet denilen tosuncuk kendi beyni ile bakkal açamaz onun arkasında başka birileri var ve o konuşmasın diye çooktan fişini çektiler . Sosyal medyada ki videolar çok önceden hazırlanmış diye düşünüyorum.