E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTorrent: Bugünün sonucuyla ilgili sinirliyim ---

Torrent: Bugünün sonucuyla ilgili sinirliyim

Torrent: Bugünün sonucuyla ilgili sinirliyim
11 Nisan 2022 - 00:19 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent, derbi mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Aslında iki takım da dengeli bir oyun ortaya koydu. Sadece bu maçın sonucuyla ilgili sinirliyim" dedi


Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Domenec Torrent, mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında skoru ve mücadeleyi değerlendirdi. 

Torrent, mücadelede pozisyonlar bulduklarına vurgu yaparken, "Sahada neler olmuş, oyunlar neler, bunları izledim. Gayet dengeli bir maç oldu. Onlar biraz daha yapışık oynadılar ve biraz daha etkili oldular. İki kez kontradan geldiler. Birisi goldü, diğeri kornerden çıkmışlardı. İkinci yarıda da bir kez geldiler ve gol attılar. Biz geriden oyun çıkışını gayet güzel yaptık ve karakterimizi gösterdik" dedi. 

İki taraf için de dengeli bir maç olduğunu belirten Torrent şöyle devam etti:

"Bu sene Galatasaray'ın durumu normal değil. Trabzonspor maçında da başımıza gelmişti ve maç 5 dakika içinde elimizden kaçmıştı. Takım olarak iyi bir yıl geçirmediğiniz zaman bu olabiliyor. 3 kez pozisyon bulan bir takım size 2 gol atabiliyor. Aynı seviyede pozisyon bulup gol atamayabilirsiniz, bugün bize de bu oldu." 
 
"BUGÜNÜN SONUCUYLA İLGİLİ SİNİRLİYİM"

Takımın başında olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Torrent, "Hiçbir kaygım yok. Sadece bugünün sonucuyla ilgili sinirliyim. Çünkü kulübümüz ve taraftarımız için önemli bir maçtı. Fakat şunu aklımızda canlandırmamız gerekiyor ki, ben gelmeden önce de, ben geldikten sonra da bu sezon zor bir sezondu. Örnek olarak başkanın değişikliğini de gösterebiliriz. Bir sonraki başkanın kim olacağı benim için önemli değil. Kalan 6 maçı kazanmak için çalışacağım tabii ki" diye konuştu.

"KARAGÜMRÜK MAÇINDAKİ TAKTİK"

Takımda eksik oyuncuların olduğunu belirten Torrent, "Kadrodaki bütün oyuncular oynama fırsatı yakaladılar. Belki de burada oynamamış, başka zaman oynamış bir oyuncu için de 'Niye iyi oynamadı' diye bir soru gelmiştir. Biz Florya'da gün ve gün gördüklerimiz doğrultusunda ve maçı nasıl oynamak istediğimizle ilgili kararlar alıyoruz. Karagümrük'e karşı oynadığımızın benzerini oynamak istedik. Aradaki fark, o maçta 15'inci dakikada 2-0 öndeydik. Çok efektiftik o maçta" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)