E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTopçu'dan Business Class açıklaması---

Topçu'dan Business Class açıklaması

Topçu'dan Business Class açıklaması
27 Şubat 2014 - 11:17 borsagundem.com

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Ak Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin’in uçakta sorun çıkardığını söyledi

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Ak Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin’in uçakta upgrade (Uçakta bir üst sınıfa yükseltilme) edilmediğini doğruladı. Hamdi Topçu, CNNTürk ekranlarında yaptığı açıklamada, “Bu milletvekili uçak içinde THY’yi rencide edici konuşmalar yapıyordu. O nedenle diğer milletvekillerine yaptığımız upgrade uygulamasını ona yapmıyoruz” dedi.
 
Geçtiğimiz hafta Cuma günü Ak Parti'den istifa eden bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, Pakistan'a gitmek için bindiği THY uçağından koltuk krizi nedeniyle indirilmek istenmişti. Olay basına yansıyınca, pist başında durdurulan uçak 3 saatlik rötarın ardından havalanmıştı. Sorunun, Çetin’in adının THY tarafından upgrade (uçakta bir üst sınıfa yükseltme) listesinden çıkarıldığı için yaşandığı ortaya çıkmıştı.
 
Topçu, Çetin’in daha önceki uçuşlarında THY için aşağılayıcı ifadeler kullandığını iddia ederek, “Milletvekillerine upgrade hakkı 2006 itibariyle bitti. Ancak biz şirket olarak milletvekillerimize tek taraflı bu iyi niyeti göstererek onları uçak içinde bir üst sınıfa alıyorduk. Aslında bu milletvekillerinin resmi hakkı değil. . İlgili milletvekili arkadaşımız THY için aşağılayıcı ifade kullanmaya başladı. Bunu hem müfettiş raporlarıyla ve kabin çalışanlarından öğrendik. THY, Ak Parti’den istifa eden etmeyen tüm milletvekillerine bu hizmeti vermeye devam edecek” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 313,25
En Yüksek: 313,75
En Düşük: 308,00
Değişim 1,13 %
FK: 5,51
PD / DD: 1,26
İşlem Hacmi 14.807.932.897
Toplam Adet: 47.575.376
Ağırlıklı Ort.: 311,14
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)