E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTivnikli açıklama yaptı---

Tivnikli açıklama yaptı

Tivnikli açıklama yaptı
30 Aralık 2013 - 05:28 borsagundem.com

Rüşvet operasyonunun iddia edilen ikinci dalgısında ismi anılan Abdullah Tivnik, hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ikinci dalgasında ismi anılan ve Eksim Grubu yönetiminde bulunan Abdullah Tivnikli, medyada hakkında çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı.

Tivnikli yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda gündemi yoğun bir şekilde işgal eden tartışmalarda şahsımız ve ticari faaliyetlerimiz üzerinden esef verici bir karalama ve yıpratma kampanyasının yürütülmekte olduğunu müşahede etmekteyiz" dedi. Hakkındaki iddialara karşın alnının ak olduğunu ifade eden Tivnikli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"30 yılı aşan ticari hayatımızda hukuka uygun bir şekilde ahlaki değerlerden taviz vermeden, serbest rekabet koşullarında yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya ve ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha tüm kamuoyuna evrensel hukuka ve kendi ulusal hukukumuza aykırı en ufak bir faaliyetimizin olmadığını, kamuoyunu meşgul eden mesnetsiz iddialarla ilgili her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı, ayrıca herhangi bir adli soruşturma karşısında alnımızın açık olduğunu ilan eder, günlerdir telefonlarıyla ve mesajlarıyla bizlere destek olan dostlarımıza ve sevenlerimize gönülden şükranlarımızı arz ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)