E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY,Kuveyt'e uçuşunu çeşitlendirdi---

THY,Kuveyt'e uçuşunu çeşitlendirdi

THY,Kuveyt'e uçuşunu çeşitlendirdi
27 Haziran 2016 - 10:57 borsagundem.com

THY, Kuveyt ile Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya arasında karşılıklı uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları bu hafta itibariyle, Kuveyt ile Türkiye’nin gözde tatil destinasyonlarından Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya arasında karşılıklı uçuşlara başlıyor.

THY'den yapılan açıklamaya göre, kaydettiği büyüme rakamları ve hayata geçirdiği çok sayıda inovatif faaliyetle bugün dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında anılan Türk Hava Yolları, kapsamlı
uçuş ağına Kuveyt ile Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya iç hat noktaları arasında düzenleyeceği seferleri de ekleyerek bölgedeki mevcut etkinliğini artırıyor.

Seferler 27 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-Trabzon, 30 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-İzmir, 1 Temmuz 2016 itibarıyla Kuveyt-Bursa, 3 Temmuz 2016 itibarıyla da Kuveyt-Antalya güzergâhları üzerinden, karşılıklı olarak icra edilecek.

Kuveyt’ten Antalya’ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 Amerikan Doları, Kuveyt’ten Trabzon’a tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 429 Amerikan Doları, Kuveyt’ten Bursa’ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş
419 Amerikan Doları, Kuveyt’ten İzmir’e ise yine tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)