E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY'den süper bekleme salonu---

THY'den süper bekleme salonu

THY'den süper bekleme salonu
12 Şubat 2014 - 06:15 borsagundem.com

THY Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’ndeki özel uçuş bekleme salonu, yenilenmiş haliyle Lounge İstanbul adıyla hizmete açıldı

Türk Hava Yolları’nın (THY) Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’ndeki özel uçuş bekleme salonu, yenilenmiş haliyle Lounge İstanbul adıyla hizmete açıldı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, mevcut CIP (Commercial Important Person - Ticari Önemli Kişi) salonlarının artık ihtiyaca cevap vermediğini gördüklerini dile getirerek, salonu 2 bin 400 metrekare daha büyüterek 5 bin 900 metre kareye çıkardıklarını belirtti.

Topçu, 3. havalimanı ÇED raporunun iptaliyle ilgili sorulara ise, “Ben bu sıkıntıların kısa sürede aşılacağına inanıyorum. Bu rapor zaten inşaat çalışmalarına engel değil. Türkiye’nin böyle büyük projelerinin ertelenmesi bence doğru değil” yanıtını verdi.

Çay bahçesi kurdular

THY’nin yeni CIP salonunda mantı, gözleme, simit, yayık ayranı ile golf simülatörü ve mini araba yarışı da var. THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Özel yolcu salonu, yeni katı ile ilave bir zenginlik katıyor. Dünyanın en iyi 10 özel yolcu salonu listesinde yer alan Lounge Istanbul’un, modern ve gelenekseli harmanlayan tasarımı ile ilave yeni bölümleri sonrası zirvenin en güçlü adayı” dedi.
2.5 ayda tamamlanan salon artık 1030 kişilik oturma kapasitesine sahip. Salonda özel dinlenme ve duş alanları, çocuk oyun alanı, kütüphane, bilardo salonu, mescit ve masaj hizmeti de var.
İlave salonun tam ortasında yer alan ‘Lounge Istanbul’un her 2 katındaki aktivite ve ikram unsurlarını birbirine bağlayan helezonik merdivenin boşluğunda sokak görünümü kazandırılmış çay bahçesinde simit yenip çay içilebiliyor.

Ünlü Demel’i getirdi

Revaklarla donatılan ‘Lounge Istanbul’da minyatür bir İstanbul prototipi üzerinde araba yarışı pisti de var.
Lounge bir golf simülatörüne de sahip. Salonda Viyana’nın ünlü Demel pastanesi ile her ay farklı bir bölgenin yöresel lezzetlerinin ikram edildiği yöresel köşe de var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)