E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY'den büyük skandal---

THY'den büyük skandal

THY'den büyük skandal
05 Temmuz 2018 - 21:52 borsagundem.com

İddialara göre, THY'nin Adana uçuşu uçaktaki motor arızası sebebiyle 2 kez ertelendi. Rötarların ardından, tüm tepkilere rağmen yolcular arızalı uçağa bindirildi, uçak havalandıktan sonra tekrar arızalanarak piste geri döndü

Odatv'de yer alan habere göre Türk Hava Yolları'na ait TK7266 sayılı Adana uçağı önce defalarca rötar yaptı. Ardından yolcular arızalı uçağa bindirilmek istendi. İtirazlara rağmen uçağa bindirilen yolcular korku dolu anlar yaşadı.

2 KEZ RÖTAR YAPTI

Kalkış saati 13.30 olarak duyurulan uçak önce, 14.30'a daha sonra 15.30'a, 16.30 ve sonunda da 17.30'a ertelendi. Rötarın sebebi ise motor arızasıydı. Uçağa alınmayan yolcular saatler sonra arızalı uçağa bindirilmek istenince yolcular hem rötara hem de arızalı uçağa bindirilmek istenmelerine tepki gösterdi.

UÇAK HAVADA ARIZA YAPTI

İtirazlara rağmen uçağa binen yolcular büyük bir felaket atlattı. Çünkü arızalı uçak havalandıktan kısa bir süre sonra havada yeniden motor arızası verdi. Arızanın ardından piste sağ salim geri dönen uçaktan inen yolcular yaşanan skandala büyük tepki gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat sag06 Temmuz 2018 00:08

    Bu okie dokie denilen arkadad borssda saglam tokat yemis anlasilan. Her hissede var bir karin agrsi. Hayir sen zAten batik bir adamsin. Sana aciga satis icin hangi araci kurum kredi verir:))) bitik adam

  • Koala06 Temmuz 2018 04:39

    Tüm aracı kurumlar verir. Öyle zor birşey değil. Kredi kartı almaktan zor değil

  • Günaydın mutlu 05 Temmuz 2018 23:13

    Yarın borsada yandık tekrar THY’ye aşağıya

  • Okie Dokie05 Temmuz 2018 22:50

    Yarın hissede mutlaka etkisini gösterecektir. Sabah açar açmaz açığa satış yapmak gerek.