E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemThodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı---

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı
23 Nisan 2023 - 14:47 borsagundem.com

"Örgüt kurmak ve yönetmek", "nitelikli dolandırıcılık" ve "mal varlığı değerlerinin aklanması" suçlamalarıyla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı

Arnavutluk'ta gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi. İfadesinin alınmasının ardından Özer, tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Faruk Fatih Özer, sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince tutukladı.

Türkiye'de çok sayıda kişiyi 253 milyon dolar dolandıran Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'in emniyetteki işlemleri tamamlandı. Özer, sabah saatlerinde önce sağlık raporu için hastaneye götürüldü. Burada raporu alınan Özer daha sonra yeniden emniyete getirildi. Özer evrakları tamamlandıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

İfadesinin alınmasının ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Thodex para borsası kurucusu Özer, tutuklandı.

"BEN DOLANDIRICI DEĞİLİM, KİMSEYİ DOLANDIRMADIM"

Özer'in Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde 'Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi.

Thodex kurucusu yarın Türkiye'ye iade edilecek

 

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Türkiye'ye iade kararı

 

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında sıcak gelişme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zübüksevmez24 Nisan 2023 11:13

    Bu zibidi maşa esas ortağı safet sancaklının oğlu büyük finansör onlarmı acaba? Birde bu işten sakal payı alan var herkesin tanıdığı.

  • net24 Nisan 2023 09:30

    bana  bu işleri yapabilecek gibi  hiç gelmiyor  net.başka  şeyler  vardır arkasında.tek 1 kişinin yapabileceği işlerde  değil

  • yaş24 Nisan 2023 09:29

    çocuk  bu daha  ya kaç yaşında bilen  varmı

  • Ahmet Özbir24 Nisan 2023 09:04

    işidciler gibi kafayı kazıtıp, sakal bırakmış. hüdaparlı galiba

  • azılı solcu23 Nisan 2023 22:17

    bu yigit adamın bilgi ve tecrubesinden istifade edilmelidir.millet iittfakında bu yigit adam serbest kalacaktır diye duşunuyorum.herşey guzel olucak.

  • FİNANS DÜNYASI23 Nisan 2023 20:18

    bu tür suçlara adam öldürenlere teröristlere vatanhainlerine vatanı bölenlere ve bölmek isteyenleri teröristlere ve onları destekleyip işbirliği yapanlara devleti soyanlara artık idam cezası gelmelidir.

  • FİNANS DÜNYASI24 Nisan 2023 10:16

    MAHAL denen densiz yüzbinlerce insanımızı şeht eden Abdullah Öcalan ve teröristlerin savunan parti ile kim ittifak yapıyor asıl sen onlara yanıt ver.

  • Mahal24 Nisan 2023 08:17

    Domuz bagi ile adam öldürüp 20 yil hapis yatanlar cumhur ittifakindan milletvekili adayı oldu

  • Itri24 Nisan 2023 06:34

    O tur suclari isleyen o kadar bakan milletvekili var ki su an