E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTheranos'un kurucusu Holmes'a 11 yıl hapis cezası şoku---

Theranos'un kurucusu Holmes'a 11 yıl hapis cezası şoku

Theranos'un kurucusu Holmes'a 11 yıl hapis cezası şoku
19 Kasım 2022 - 02:59 borsagundem.com

Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes, ABD’de yargılandığı davada, yatırımcıları dolandırmaktan 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Theranos davasında, Theranos şirketinin kurucusu Elizabeth Holmes'un alacağı ceza belli oldu. Mahkeme, Holmes'u 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran19 Kasım 2022 05:43

    Dünya ahmaklıkla çalkalanıyor.  Aklına esen kripto jeton çıkarıp bir de bunların uzmanlık alanı oluşuyor.  Bir Allah ın kulu çıkıp ta bu nasıl saçma ve aptalca bir şey diyemiyor.  Allah a şükür  bir çok açıklama yaptım aklımın erdiğince ve çoğk tahminimde doğru çıktı.  Bunlar ergen şımarık züppelik karakterini beslemek için uydurulmuş şeyler. Güya sanal bir cesaret kazanıp şımarsın diye ağzına bir parmak bal çalınıyor!  Sonra ciğerini söküyorlar.  Bedavacılık kültürünü insanları alın teri dökmeden çalışmadan emebsil gibi yaşama teşvik edip bir çamur kütlesi haline getirilmek amaçlanmış