E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF başkanlık seçiminde tek aday---

TFF başkanlık seçiminde tek aday

TFF başkanlık seçiminde tek aday
17 Haziran 2023 - 08:06 borsagundem.com

22 Haziran Perşembe günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan seçimi için adaylık başvurularının sona erdiği ve başkanlık seçimine girecek olan tek adayın Mehmet Büyükekşi olduğu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 22 Haziran tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan Mehmet Büyükekşi, başkanlık seçimine tek aday olarak girecek.

Federasyondan yapılan açıklamada, belirtilen sürede Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreterliği'ne yapılan başvurular neticesinde başkanlık için gerekli koşulları sağlayan ve belgeleri sunan mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olduğu belirtildi.

Açıklamada, diğer adaylık başvurularının ise statüde belirtilen koşulları taşımadığı için kabul edilmediğine yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulu'ndaki başkan seçimi için adaylık başvuruları TFF Statüsü'nün 38. maddesi uyarınca 15 Haziran 2023 tarihinde sona ermiştir.

TFF Başkan Adaylığı için belirtilen sürede TFF Genel Sekreterliği'ne yapılan başvurular neticesinde TFF Statüsü'nde belirtilen koşulları sağlayan ve belgeleri sunan Mehmet Büyükekşi, 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında başkan adayı olmuştur.

TFF Genel Sekreterliği'ne yapılan diğer adaylık başvuruları, TFF Statüsü'nde belirtilen başkan adaylığına ilişkin koşullarını taşımadığından kabul edilmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İspanya, UEFA Uluslar ligi finalinde!

 

Şampiyonlar Ligi finali öncesi böyle görüntülendi

 

Beşiktaş'tan kombine biletlere ilişkin açıklama

 

Galatasaray'ın paylaşımına Beşiktaş'tan cevap

 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın para cezaları onandı

 

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat ile sözleşme imzaladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)