E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTevez: Futbolcular bir yıl maaş almadan yaşayabilir---

Tevez: Futbolcular bir yıl maaş almadan yaşayabilir

Tevez: Futbolcular bir yıl maaş almadan yaşayabilir
02 Nisan 2020 - 21:41 borsagundem.com

"Bizim için çocuklarımızı doyuracak yiyeceğimiz olduğunu bilerek evden konuşmak kolay" diyen yıldız futbolcu Carlos Tevez "Bir futbolcu altı ay veya bir yıl para almadan yaşayabilir" açıklamasında bulundu

Boca Juniors forması giyen dünyaca ünlü Arjantinli golcü oyuncu Carlos Tevez, ülkesinde America TV yayınına katılarak Güney Amerika genelinde başlatılan #QuedateEnCasa (EvdeKal) kampanyasına katılacağını belirtirken daha fazla yardım yapmak için de hazır olduğunu söyledi.

Popüler isimleri eleştiren, futbolculara mesaj veren ve kulüpler de dahil herkesi ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye davet eden 36 yaşındaki Tevez, “Bizim için çocuklarımızı doyuracak yiyeceğimiz olduğunu bilerek evden konuşmak kolay. Ancak evden çıkamayan, çıksa gözaltına alınacak olan ve çocuklarını besleyemeyen insanların durumu… Endişe verici…” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekno papaz03 Nisan 2020 19:22

    Aslında güzel bir düşünceyi savunuyor ama keşke 6 ay 1 yıl muhabbetine girmeseydin. . jubilesini yapan futbolcular nasıl yaşıyor o zaman. Hayatın büyük kısmı zaten 35 ten sonra. Duyarlı bir insan tebrikler

  • &&&& ^^^^ &&&&02 Nisan 2020 23:57

    bunların aldıkları ücretler sülalerine ömür boyu yeter.bugün arjantin de insanlar açlıktan geberiyorlar bundar para havuzlarında yüzüyorlar.

  • Bika02 Nisan 2020 22:41

    1 milyon doları olan futbolcu ömür boyu para almadan yaşar.

  • Enayi02 Nisan 2020 22:21

    Ne bir yılı bin yıl askari ücret nede işin garibi onlar bunların peşinden koşuyor