E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Terörist elebaşı Öcalan'ın sahte pasaport ismi Rum tatbikatında---

Terörist elebaşı Öcalan'ın sahte pasaport ismi Rum tatbikatında

 Terörist elebaşı Öcalan'ın sahte pasaport ismi Rum tatbikatında
18 Haziran 2022 - 15:06 borsagundem.com

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde büyük bir rezalet yaşandı. Rum Milli Muhafız Ordusu'nun askeri tatbikatında, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmadan önce kullandığı Rum pasaportunun sahibi Rum gazeteci Lazaros Mavros'ta yer aldı.

Rum Milli Muhafız Ordusu'nun askeri tatbikatında bir skandala imza atıldı. Güney Kıbrıs'taki tatbikata Rum gazeteci Lazaros Mavros'ta katıldı. Lazaros Mavros, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmadan önce kullandığı Rum pasaportunun sahibi.

TRT Haber'in haberine göre; Kıbrıs adasında Rumlar, önce Papazlara atış talimi yaptırdı. Bununla da kalmayıp Güney Lefkoşa ve Limasol şehirlerinde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a destek eylemleri başlattı.

Güney Kıbrıs'ta 6-10 Haziran tarihleri arasında yapılan askeri tatbikatta ise bir skandala daha imza atıldı. Tatbikata, Rum gazeteci ve PKK destekçisi Lazaros Mavros da katıldı.

Rum milli muhafız ordusunun internet sitesinde yer alan fotoğraflarda eli silahlı şekilde duran Mavros, Türkiye kamuoyunun da yakından tanıdığı bir isim.

Sahte pasaport Rum gazeteci adına düzenlenmiş, üzerine Öcalan'ın fotoğrafı eklenmişti. Terör örgütü liderinin Rum pasaportuyla saklanıyor olması Türkiye'nin büyük tepkisini çekmişti.

Son dönemde provokasyonlarını arttıran Rumların PKK destekçilerine askeri tatbikatta yer vermesi, teröre verdikleri desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

Çavuşoğlu: Bosna Hersek bölgede kilit bir konumda ihtilafa izin veremeyiz

 

Kabil'de tapınaklara bombalı ve silahlı saldırı

 

Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında 4 şüpheliden 1'i tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)