E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütlerine bomba gibi yağıyoruz---

Terör örgütlerine bomba gibi yağıyoruz

Terör örgütlerine bomba gibi yağıyoruz
30 Mart 2019 - 20:33 borsagundem.com

Bakan Kurum: SİHA’larımızı, tanklarımızı, tüfeklerimizi üretiyoruz. Terör örgütlerine bomba gibi yağıyoruz. İnlerine giriyoruz.

Konya'nın Bozkır ilçesinde vatandaşlarla buluşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık olarak şehirlerin ihtiyacını yerinde tespit ettiklerini  belirtti, her şehirde vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni proje  kararları aldıklarını vurguladı. Kurum, AK Parti hükümetlerinin son 17 yılda ülkede önemli hizmetlere  imza attığına değinerek, şunları söyledi:

"Savunma sanayisinde bağımlıydık, artık hamdolsun değiliz. Kendi  İHA'larımızı, SİHA'larımızı, tanklarımızı, tüfeklerimizi üretiyoruz. Terör  örgütlerine bomba gibi yağıyoruz. İnlerine giriyoruz. Suriye'ye gidiyoruz,  Afrin'e gidiyoruz Fırat Kalkanı Harekatı'nı yapıyoruz. Devletimiz, bayrağımız,  vatanımız, bütün şehitlerimiz için bu mücadeleyi yapıyoruz. İnşallah yapmaya da  devam edeceğiz. Ekonomide bağımlıydık, yurt dışından izin almadan karar  alamıyorduk. Onlar ne istiyorsa onu yapıyorduk, onu söylüyorduk ama hamdolsun  artık bağımsızız. IMF'ye olan borcumuzu ödedik ve artık borçsuz bir ülke haline  geldik. Artık yıllık 160 milyar dolar ihracat yapan bir ülke haline geldik. Artık  kişi başı gelirimiz 10 bin dolarlara yaklaştı ve 860 milyar dolar milli geliri  olan bir ülke haline geldik. Eskiden gazete manşetleriyle iktidarların değiştiği  bir ülkeydik, şimdi hamdolsun siyasi istikrar ve güvenin merkezi olduk. Eskiden  darbelere, cuntalara teslim olan bir ülkeydik. Şimdi 16 saatte milletiyle beraber  tankların önüne çıkıp darbeye 'dur' diyen bir ülkeyiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RİZE li30 Mart 2019 21:25

    siz çevre ve şehircilik bakanısınız...ekgyo 10 senedir mağdur ettiğiniz yatırımcıların derdine derman bulun ne işiniz var sizin tankla tüfekle..ne  ala memleket  soy soğana çevir yatırımcıyı ondan sonra poşetle tankla tüfekle muhabbet yap.ALLAH  sizi bildiği gibi yapsın.....