E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTemsilciler Meclisi'nden Trump'a sınırlama---

Temsilciler Meclisi'nden Trump'a sınırlama

Temsilciler Meclisi'nden Trump'a sınırlama
06 Ocak 2020 - 17:35 borsagundem.com

ABD/Pelosi: Temsilciler Meclisi, Trump'ın İran'a yönelik eskeri eylem yetkilerini sınırlayan bir karar tasarısını oylayacak

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Temsilciler Meclisi'nin Başkan Donald Trump'ın İran'a yönelik askeri eylemlerini sınırlamak için Trump'ın savaş ilan etme yetkilerine ilişkin bir karar tasarısını bu hafta oylayacağını söyledi.

Temsilciler Meclisi'nde oylanacak karar tasarısı Senato'ya Demokrat Senatör Tim Kaine tarafından verilen önergenin bir benzeri olacak.

Pelosi, Trump'ın İranlı askeri yetkilileri hedef alan askeri hava saldırısı ile ABD ordusu mensuplarını, diplomatlarını tehlikeye attığını savundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okivireke Dokisirike06 Ocak 2020 20:08

    Trump çılgın yahudi dir.israil için gerekir ise geberebilirde.

  • Mesut Kurukaya06 Ocak 2020 18:34

    Bu iş çok iyi oldu. Öyleki bu vesile ile ABD nin orta doğudaki varlığı sona erip ,masum insanların rahat bir nefes alacağı bir başlangıç şansı oldu.  Bence borsa bu beklenti ile yükselmesi bile gerekirdi.

  • TheFacts06 Ocak 2020 18:17

    Demokratlar diplomatları düşünmüyor, tıpkı CHP'nin Libya'da aslında Türk  askerini düşünmediği gibi ;) (HDP de Türk askerini düşünüyor ! onlarda hayır oyu kullandı) . Trump'ın arkasındaki siyonist- evangelic lobiye bu hamleler ile yaranmasını istemiyorlar. Ki tekrar seçilemesin. Bu siyasette hep söylenen ile istenen farklı :)

  • misafir06 Ocak 2020 17:58

    birinin bu adamı durdurması gerekiyordu... adam ateşle oynuyor.