E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTelefon almak isteyenlere müjde---

Telefon almak isteyenlere müjde

Telefon almak isteyenlere müjde
03 Şubat 2014 - 14:22 borsagundem.com

1 Şubat tarihi ile telefon taksitlerine yasak gelmesiyle tüketiciler yeni çözümlere yönelerek yasağı delmenin yollarını buldular

BDDK tarafından kredi kartıyla yapılan alışverişlere getirilen sınırlamadan dolayı cep telefonu alacak olan tüketiciler yeni çözümler üreterek yasakları delmenin yollarını buldular.
 
Taksitle özellikle pahalı telefon almak isteyenlere öncelikle hediye kartı almaları tavsiye ediliyor. Tüketici öncelikle satın alacağı cep telefonunun bedeli kadar hediye kartı alıyor.
 
Bu kartları almak için de taksitli kredi kartını kullanıyor. Teknoloji mağazaları da müşterisine 9 aya kadar taksit yapıyor. Daha sonra müşteri hediye kartını kasaya teslim ederek istediği cep telefonuna kavuşuyor.
 
Ulkehaber.com ekonomi editörü Ersun Giray Topçular'ın haberine göre, popüler bir internet sitesinde ise tüketiciler yasağı delmek için önce telefonu fiyatında taksit imkanı olan başka bir ürün alıyor daha sonra ise aldığı ürünü hemen iade edip hediye çeki olarak tercih ediyor.Tercihini hediye çekinden yana kullanan tüketici daha sonra istediği cep telefonunu alarak taksitli ödemesini gerçekleştirebiliyor.
 
CEP TELEFONU KILIFI ALANA GALAXY S4 BEDAVA
 
Taksit yasağını delmenin birçok yolunu bulan tüketicilerin en ilginç çözümlerinden biri ise 'Cep telefonu kılıfı alana telefon bedava' seçeneği. Mağaza sahipleri normal değeri 30 ila 50 TL arasında değişen cep telefonu kılıflarını, telefon değerinde 1500 TL'ye satarak taksit imkanı sağlıyorlar ve yanında size telefonu hediye ederek yasağı delmiş oluyorlar.
 
İlk günlerde binbir çeşit yolla yasağı delenlere karşı denetimlerin gitgide artacağı ve nasıl yaptırımlar uygulanacağı ilerleyen günlerde karşımıza çıkacağa benziyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ondan sonra03 Şubat 2014 15:55

    kredi kartlarını ödeyemeyen vatandaş kalkar başbakanlıkta kendini benzinle yakar.. sonra gelir devlet bana yardım etsin der.. yada inşaatin tepesine çıkar kredi kartımı ödeyemiyorum der! müstehak bu millete kardeşim kanun manun çıkarmasınlar boşuna!

  • ERCAN KAYA03 Şubat 2014 15:15

    KARDEŞİM OLMAYACAK DUA YA AMİN DENİLMEZ.SEN TÜRK İNSANINA BÖYLE KOMİK YASAKLAR KOYARSAN ONLARDA KOMİK KOİM DELERLE BÖYLE :)

  • ata03 Şubat 2014 14:53

    'Cep telefonu kılıfı alana telefon bedava' müthiş ya :)