E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTekstilsiz İstanbul olmaz---

Tekstilsiz İstanbul olmaz

Tekstilsiz İstanbul olmaz
07 Mayıs 2014 - 05:01 borsagundem.com

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan, "İstanbul'suz bir tekstil sektörü ya da tekstil olmadan bir İstanbul düşünmek mümkün değil" dedi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, “İstanbul’suz bir tekstil sektörü düşünmek veya tekstil sanayi olmadan bir İstanbul düşünmek asla mümkün değil” dedi

Bahçıvan, ‘Tekstil ürünleri İmalat Sanayi Raporu - Tekstilin Dokunduğu Topraklar’ isimli bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasında, tekstil sektörünün sanayi çevreleri ve Türkiye ekonomisi için vazgeçilmez olduğunu söyledi.

YERLİ MAKİNE

Erdal Bahçıvan, “Bu sektörün artık katma değeri yüksek ürünlere yönelmesinin zamanı çoktan gelmiştir. Üretemediğimiz teknolojiyi kullanmakla övünüyoruz. Bu en çok da tekstil sektörümüz için geçerlidir ve çok üzücü bir durumdur. Bu nedenle elde etmiş olduğumuz değerleri artık yabancıların  makine parkına harcamanın önüne geçecek açılımlar yapabilmeliyiz. Tekstil sektörümüz bu anlamda kendi makinesini üretebilecek teknolojileri yaratabilmelidir” değerlendirmesinde de bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)