E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTCDD Daire Başkanı tutuklandı---

TCDD Daire Başkanı tutuklandı

TCDD Daire Başkanı tutuklandı
14 Ocak 2014 - 16:43 borsagundem.com

TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı

'İmbat Dalgası' olarak adlandırılan liman işletmelerine yönelik yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Ayrıntılar geliyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KÜRŞAD14 Ocak 2014 21:28

    dün sövdüklerini-dövdüklerini bugün övenler-sevenler kendine ne gözle bakıyor,aynaya,çocuklarının,insanların yüzüne bakabiliyor mu,böylesine omurgasız,ilkesiz nasıl yaşayabiliyorlar.

  • cups14 Ocak 2014 21:26

    öteki hükümetler siz bizden daha çok çalıyorsunuz kavgaları yüzünden gitmişti

  • as14 Ocak 2014 21:21

    nöbetçi fetoşçu tutukladı(esir aldı) İsrail nam ve hesabına yapıldı bu ....

  • serkan14 Ocak 2014 21:15

    bugün sabah gazetesinde çıkan 10.ağır ceza ve 13.ağır cezanın neler yaptığını,savcı muammer akkaşaın hiçbir dosyayı incelemediği ve savcı aleyhine tutanak tutulduğu haberi nere?hükümet aleyhine haberleri gözümüze sokun.diğerlerini pas geçin.hani tarafsızlığınız?paralel medyamınız=ya da haşhaşilerde kasetiniz mi var? yada korkuyorsunuz?

  • mehmet14 Ocak 2014 20:20

    Kasabalılar, Nasreddin Hoca'ya Kadı'dan yakınmışlar : "Kadı efendi çok menfaatçi bir adam. Aynı suça bazen beraat, bazen de çok ağır ceza veriyor. Hak hukuk tanımıyor, nereden menfaati varsa o taraftan oluyor. Münafık bir adamdır. Bundan nasıl kurtuluruz" demişler. Hoca durumu mülki amirlere bildirmişse de, onları pek inandıramamış. "Nasıl ispat edersin"? demişler. Hoca'mız, Kadı efendinin tanımadığı bir müfettişin kendisine gönderilmesini ve beraberce Kadı'yı ziyaret etmelerinin yeterli olacağını mülki amire, (vali'ye) anlatmış. Kabul etmişler. Kararlaştırılan günde müfettiş bey kasabaya, Nasreddin Hoca'nın konuğu olarak gelmiş. Kimliğini gizli tutarak, kasaba eşrafından beş altı kişiyle beraber kadı efendiyi ziyarete gitmişler. Hoş beşten sonra, Hoca , Kadı efendiye : -"Efendi" demiş. "Kırda sığırlar yayılırken bir alaca inek, -sanırım sizinki- bizim ineği karnından boynuzlayıp öldürmüş. Buna ne gerekir ?" - "Bunda sahibinin ne kabahati var ?" demiş Kadı, "hayvandan kan davası edilmez." Hoca sözünü değiştirmiş: - "Yok yok yanlış söyledim, bizim inek sizinkini öldürmüş !" Bunu duyan kadı efendi hızla yerinden kalkıp, raftaki Kanun kitabına uzanırken; - "Haa mesele şimdi çatallaştı, bakalım kara kaplı kitap ne diyor?" demiş.

  • ekrem14 Ocak 2014 19:55

    YOLSUZLUKLARIN HESABI YETİMİN MALINI YİYENLERDEN SORULACAK.

  • cemal14 Ocak 2014 19:37

    Mehmet kendini yırtsan da nafile hırsızları aklayamayacaksın, akp den para alan sosyal medya uşağı olduğun belli

  • mehmet14 Ocak 2014 18:38

    deletin içine sızmış emperyalist ajanı cemaatçiler,vatan hainliği yapıyor,yazıklar olsun onlara.

  • mehmet14 Ocak 2014 18:37

    yazıklar olsun yabancı ülkelerin uşakları başbakana karşı birleşti.

  • mehmet14 Ocak 2014 18:35

    herkes cemaatçi olmuş maaşallah,akp düşmanları tek çatı olmuş.bunlar yunanlılarla bile işbirliği yapar.

  • Altay Tan14 Ocak 2014 17:54

    Denizleri çiftlik gibi idare eden Şimendiferciler şimdiye kadar neler yaptılar.DENİZLER MAZLUM DENİZCİLERİNDİR.

  • ALPER_TUNGA14 Ocak 2014 17:48

    PEKİ BUNLARDAMI PARALEL YAPININ İŞİ HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU GÜNAHI YOK,LÜTFEN UYUMAYALIM GÖZÜMÜZÜ AÇALIM İŞ GEÇMEDEN....UYAN ÜLKEM UYAN HALKIMIZ ÜLKENİN MİLLİ VARLIKLARININ TALANIN NASIL YAPILDIĞINI İYİ BAKIN.

  • MUSTAFA14 Ocak 2014 17:43

    DIŞ GÜÇLERİN OYUNU DEĞİL Mİ ORTALIKLARDA HALA YALAN SÖYLÜYOR.ALLH BU ÜLKEYİ BU YIL KURAKLIKLA İMTİHAN EDECEK AKILLARI BAŞLARINA GELSİN DİYE..AK PARTİ SEÇMENİ HSYK MSYK ANLAMAZ ALDIĞI 5KĞ AYÇİCEK YAĞININ FİYATININ DEĞİŞİP DEĞİŞMEDİĞİNE BAKAR