E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop'tan 'siyasi cinayetler' açıklaması---

TBMM Başkanı Şentop'tan 'siyasi cinayetler' açıklaması

TBMM Başkanı Şentop'tan 'siyasi cinayetler' açıklaması
15 Ekim 2021 - 19:58 borsagundem.com

TBMM Başkanı Şentop 'siyasi cinayetler' tartışması ile ilgili, "Dedikodu kabilinden konuşmak, siyaset malzemesi oluşturmak tehlikeli ve yanlıştır. Bence Türkiye'de terör örgütlerinin arzu ettiği bir iştir bu dedikoduyu konuşmak" açıklamasında bulundu

TBMM Başkanı Mustafa Şentop 'siyasi cinayetler' tartışması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, "Dedikodu kabilinden konuşmak, siyaset malzemesi oluşturmak tehlikeli ve yanlıştır. Bence Türkiye'de terör örgütlerinin arzu ettiği bir iştir bu dedikoduyu konuşmak" ifadelerini kullanan Şentop, şunları söyledi:

Şu kastediliyorsa, bakanlarımız, cumhurbaşkanlarımız, siyasi partilerin genel başkanları güvenlik güçlerimiz tarafından korunur.
Aynı zamanda istihbari boyutlarıyla bilgiler geldiği takdirde değerlendirilir, gerekli tedbirler alınır. Bazı günler böyle duyumlar geliyor. Güvenlik güçleri yapılması gerekenleri değerlendirip, sonuca ulaştırıyorlar. Bu tür şeyleri küçük, büyük kamuoyuna taşıyıp, dedikodu kabilinden yansıtılmasını doğru bulmam. Herkesi sorumluluğa davet ediyorum. Böyle bir ortama müsaade edilmez.
Türkiye'de bu anlamda tedirginlik ortamı oluşturmak için gündeme getiriliyor. Bizim sorumluluk içinde hareket edip, böyle bir havanın oluşmasına katkı sunacak adımları atmamamız gerekir. Türkiye uzun zamandır terörle mücadele ediyor.Terörün en önemli kaynağı sınırlarını tam kontrol edemeyen komşularımızın bulunduğu topraklar. Suriye bu bakımdan önemli merkez haline geldi. Irak'ın kuzeyinde konuşlanan terör örgütü mensupları Türkiye'ye gelerek terör eylemleri gerçekleştiriyorlar. Bununla ilgili uzun zamandır mücadele ediyoruz. Terör örgütlerinin eylem yapmasını beklemek yerine onların bulunduğu yerde imha etmek yeni konsepttir. Türkiye gerekeni yapıyor, yapmaya da devam edecektir.

 

Hazine Bakanlığı'ndan kripto para piyasasına kritik uyarı

 

Şentop: Enerji kaynakları milli beka sorunu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ16 Ekim 2021 11:48

    ŞUAN HAÇLI ORDUSU İLERİDE DAHA GÜÇLENECEĞİNİ GÖRDÜĞÜ ÜLKEMİZE ASKERİ VE EKONOMİK  BASKILARINI ARTIRMIŞ DURUMDALAR.ÇÜNKÜ ONLARDAN ARTIK UÇAK VE HAVA SAVUNMA SİSTEMİ HARİÇ DİĞER SİLAHLARI ÜLKEMİZDE YAPIYORUZ.SANAYİ ÜRÜNLERİNDEDE YAVAŞ YAVAŞ KENDİMİZE YETER HALE GELDİK HER YERDE ÖNLERİNİ KESİYORUZ.İLERİDE BAŞLARINA GELECEKLERİNİ BİLDİKLERİ İÇİN İMİZİDEKİ  MUHALEFETİ DE KULLANARAK HER GÜN BİR BAŞKA OYUN YAPARAK GÜNDEMİ OLUMSUZLUĞA KİTLETTİRİP ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEMEK İSTİYORLAR.SİZLERE SORUYORUM MERAL VE KEMAL İN AĞZINDAN BİR TANE UÇAK YAPACAM HAVA SAVUNMA SİSTEMİ YAPACAM OTOMOBİL YAPACAM PETROL DOĞALGAZ ÇIKARTACAĞIM BEN HİÇ DUYMADIM.DİYELİMKİ MUHALEFET SEÇİMİ KAZANDI NE YAPACAK BİR TUTURMUŞLAR DEMOKRATİK SİSTEM SU BU DİYE MİLLETİ KANDIRIYORLAR.ONLAR GELİNCE BU DÖVİZİN İNECEĞİNİ ZANNEDİYORSNUZ.ÜLKENİN DÜZELECEĞİNİ ZANNETİYORSUNUZ.DAHA DA KÖTÜ OLACAK.

  • Vatandaş16 Ekim 2021 12:21

    Yerli otomobil yapmak doları düşürmüyor. Enflasyonu düşürmüyor. Hala dış güçler batılı ülkeler diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin. Tarım da bile ithalata bağımlıyız

  • Hehe16 Ekim 2021 08:49

    Bu partili cumhurbaskaninizi dedi sanki millet biryerinden uydurdu

  • RAMO CANCAN15 Ekim 2021 21:25

    MUHALEFETİN HİÇ BİR PROJESİ VE VİZYONU OLMAYINCA HER GÜN MİLLETE KORKU, ALAVERE DALEVERE VE ABD NİN ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK İÇİN BUNLARI KULLANDIKLARINI SÖYLENMEKTEDİR.BENDE KATILIYORUM.

  • Yatırımcı16 Ekim 2021 12:23

    Muhalefete sordun mu da projelerini olmadığını söylüyorsun. Senin partin tüm medyaya ambargo koymuş. Çıkarıp anlattırıyorlar mı ki

  • Şamil 16 Ekim 2021 10:34

    Ülke yangın yeri siz hâlâ neyin peşindesiniz trol olmak için cabanizi anlıyorum duyarsız oluşunuz kötü geliyor gelmekte olan muhalefetin vizyonu iyi sen merak etme gelince millet ittifakı onuda alkislarsiniz çünkü dönme dolap luna Park vs