E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiTBB: MB Başkanı parasal sıkılaştırma sürecinin başladığını açıkladı---

TBB: MB Başkanı parasal sıkılaştırma sürecinin başladığını açıkladı

TBB: MB Başkanı parasal sıkılaştırma sürecinin başladığını açıkladı
23 Haziran 2023 - 22:28 borsagundem.com

Bankalar Birliği, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Erkan'ın parasal sıkılaştırma sürecinin başladığını belirttiği bildirildi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan ile Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Toplantıda, dünyada ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeler ile bankacılık sektöründeki son durum ve geleceğe ilişkin beklentiler görüşüldü. 

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, toplantının yapıcı ve çok yararlı geçtiğini açıkladı. Çakar, bankacılık sektörünün dirençli ve sağlıklı bir yapıda olduğunu, paydaşlarına güven verdiğini, uluslararası yüksek standartlarda hizmet gördüğünü, ekonomi politikalarının ilgili tüm kesimlere doğru şekilde aktarılmasında önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı24 Haziran 2023 13:49

    lütfen araştırın tam altı yıldan beri merkez bankası TL sıkılaştırma deyip bu kelimeyi agzına sakız etmiş remen yalan dolandan ibaret oldugunu anlayan halk bu laflara itibar bile edilmeyecegini görüp döviz stokunu armışdır.hakiye anlatamaktan imtina edin boş muabet yapma icraat göster.

  • ...24 Haziran 2023 08:57

    Hani biri ekonomistim diyordu.simdi yanildim sayemde fakirlestiniz ozur dilerim demesini bekliyorum.biride akil verdi.tl nin degerini dusurelim cinin yerini biz aliriz diye.o suclu halen gorev badinda.binlerce lira maad aliyor. Simdi gecmiste eline verilen programi uygulama disinda bir sey yapmayan gelmis problem cozecem diyor.cehaletin elinde oyuncak olduk.sebep olanlat sūrünsün

  • asena24 Haziran 2023 00:10

    dolar aldı başını gidiyor herşeye zamm birşeyi kontrol edemiyonuz beceriksizlerrrrrrrrr

  • Ahmet 23 Haziran 2023 22:59

    Düşün milletin yakasından