E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTarihçi İlber Ortaylı'dan millilere övgü---

Tarihçi İlber Ortaylı'dan millilere övgü

Tarihçi İlber Ortaylı'dan millilere övgü
03 Haziran 2016 - 04:07 borsagundem.com

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in özel davetiyle ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın, milli futbolcuları ziyaret edip sohbet etmesi, kamuoyunun dikkatini çekti.

Antalya’daki kampta, Fatih Terim’in ricasıyla futbolcularla bir sohbet toplantısı yapan Profesör Ortaylı “Pırıl pırıl ve esprililer” dedi.

Terim’in bu hamlesinde ay yıldızlı ekipteki gurbetçi futbolcu sayısının fazlalığının etkisi var. Zira Ortaylı, sohbette milli takımların ülkelere sağladığı prestiji ve toplumlar üzerindeki etkilerini anlattı. Ortaylı, Türkiye’nin Avrupa’daki yeri ve önemi hakkında da futbolculara bilgi verip, farkındalık yaratmaya çalıştı...

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Toplantının ardından ay yıldızlı futbolcular ile ilgili konuşan Ortaylı’nın kullandığı ifadeler ise dikkat çekici cinstendi. Ortaylı toplantı ile ilgili konuşurken “Bu çocuklar çok zeki. Hepsi pırıl pırıl ve çok esprililer” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)