E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaksici turistleri dolandırıp yüzlerine tükürüp kaçtı---

Taksici turistleri dolandırıp yüzlerine tükürüp kaçtı

Taksici turistleri dolandırıp yüzlerine tükürüp kaçtı
26 Kasım 2018 - 16:18 borsagundem.com

Taksim'den aldığı 3 turist kadın yolcuyu Galatasaray'a getiren taksicinin 44 euro istediği öne sürüldü

İstanbul'da taksicilerin olumsuz davranışları bitmek bilmiyor. Trafik kurallarını hiçe sayarak ilerleyen taksiciler, müşterilerine de kötü davranmaya devam ediyorlar.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay geçtiğimiz Çarşamba saat 11.10 sıralarında Beyoğlu Galatasaray'da meydana geldi. Taksim'den binen kadın yolcular Galatasaray'a geldi. Taksici kısa mesafe ücreti ödemeleri gereken turistlerden 44 Euro istedi. Kadınlar ise çok bularak 50 lira uzattı.

El frenini çekmeden taksiden hışımla inen taksici, aracın kayması üzerine tekrar araca bindi. Bu sırada kadın yolcu ezilme tehlikesi geçirdi. El frenini çeken taksici yeniden araçtan indi. Kadının elinden parayı alan taksici kadının yüzüne tükürdü.

Para üstünü de vermeyen 34 TCR 99 plakalı taksi sürücüsü hızla olay yerinden uzaklaştı. O sırada yoldan geçmekte olan bir kadın, turistlere yardımcı oldu. 2 kadın, taksiciden şikayetçi oldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.26 Kasım 2018 19:18

    İmamlar Cuma günü hutbede yakınlara iyi davranın/iyilik edin diyorlar Yabancılara/Turistlere iyi/dürüst davranın demiyorlar YÜCE ALLAH TURİSTLERE ADALETLİ/DÜRÜST DAVRANANLARI DA SEVMEZ Mİ ?

  • Vatandaş26 Kasım 2018 17:30

    Bu kadar cahil ve kültür seviyesi düşük bir ülke nasıl kalkınacak? Her şey polisiye tedbirlerle mi olacak yani? Eğitim sistemi felç olursa olacağı da budur.

  • ALİ BEKE UĞURLU26 Kasım 2018 17:03

    Bu eşkıya kılıklı taksiciler her gün artıyor azalmıyor bunları içinden temizlemeleri lazım devlette bunlara bir şey yapsın veya UBER serbest olsun :D 

  • Ahmet tecer26 Kasım 2018 16:53

    yeter artık bıktık böyle taksiciler den ne zaman ve nasıl önlem alacaksınız ? lütfen bir çözüm bulun.