E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan yeni umre kararı---

Suudi Arabistan'dan yeni umre kararı

Suudi Arabistan'dan yeni umre kararı
16 Eylül 2020 - 03:03 borsagundem.com

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, korona virüs nedeniyle 6 aydır izin verilmeyen umre ziyaretleri için bir planı önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak

Suudi Arabistan'ın yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında yaklaşık 6 aydır durdurduğu umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatmaya hazırlandığı belirtildi.

Suudi Arabistan merkezli Ukaz gazetesinin haberine göre, İçişleri Bakanlığı'nın umre ziyaretlerine kademeli dönüş planı, ilk olarak yurt içinden ziyaretlere izin verilmesini içeriyor.

Umre yapmak isteyen kişilerin gerekli şartları ve usulleri yerine getirmeleri, ilgili makamlardan izin almaları ayrıca Kovid-19 olmadıklarına ilişkin rapor sunmaları gerekiyor.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı'nın, söz konusu planın ayrıntılarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Kovid-19 salgını nedeniyle bu yıl hac ibadeti sadece Suudi Arabistan'da yaşayanlarla sınırlı tutulmuş, yurt dışından hacı adayı kabul edilmemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • edy16 Eylül 2020 13:53

    siyonist es-suud ailesi iktidarda  olduğu sürece  umre hiç yapılmamalı. hacc ' a ise bilenler fetva versin... bu ne yaaa, elimizinen küffara mal taşıyoruz. 

  • FARUK16 Eylül 2020 08:23

    UMRE BAHANE PARA KALMADI ARABLARDA PETROL DA BİTECEK BİZİM GİBİ MÜSLÜMANLARI BÖYLE YONACAKLAR.BAKIN SON YILLARA NEKADAR ARAP ÜLKESİ VARSA HEPSİ BİZİM GÜZELİM ÜLKEMİZE DÜŞMAN BUNLARA BEL BAĞLANMAZ.HEPSİ AMERİKAN YAHUDİ UŞAĞI.UMRE YERİNE HACA GİDELİM ARAPLARIN BURNU SÜRTSÜN