E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan operasyon için sert tepki: Karşılıksız kalmayacak---

Rusya'dan operasyon için sert tepki: Karşılıksız kalmayacak

Rusya'dan operasyon için sert tepki: Karşılıksız kalmayacak
14 Nisan 2018 - 05:27 borsagundem.com

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik başlatığı operasyona Rusya'dan i"ABD uluslararası normları ihlal etti" açıklaması geldi. Duma Savunma Komitesi Başkanı Şerin, Trump için "İkinci Adolf Hitler" dedi

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Duma'daki kimyasal saldırı sonrası Suriye'ye yönelik başlatığı operasyona Rusya'dan ilk tepki üst üste açıklamalarla geldi. Rusya'nın ABD Büyükelçisi Antanov yaptığı açıklamada, 'Suriye'ye saldırı sonuçsuz kalmayacak' dedi. Parlamentonun alt kanadı Duma'nın Savunma Komitesi Başkanı Şerin ise, "Rusya bu yaşananları saldırganlık eylemi olarak görmektedir' yorumunu yaptı.

Rusya'nın ABD Büyükelçisi Antanov yaptığı yazılı açıklamada, bu gece yapılan hava operasyonunu kast ederek 'Bu tür eylemler sonuçsuz kalmayacak' dedi.

Antanov'un açıklamasında şu satırlar yer aldı: "En büyük endişelerimiz gerçeğe döndü. Uyarılarımız dikkate alınmadı.Önceden tasarlanmış bir senaryo sahnelendi. Bir kez daha tehdit edildik. Bu eylemlerin karşılıksız kalmayacağını söylemiştik.Rusya devlet başkanının küçük düşürülmesi kabul edilemez."

'SALDIRGANLIK EYLEMİ'

Öte yandan Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Savunma Komitesi başkanı Aleksandr Şerin de, "ABD Suriye'ye yönelik saldırılar düzenleyerek tüm uluslararası kuralları ihlal ediyor ve Rusya bunu saldırganlık eylemi olarak görmektedir" açıklamasında bulundu.

Şerin, "ABD Başkanı Trump sadece dünya çapındaki bir suçlu değil, ikinci bir Adolf Hitler'dir. Bu, ikinci Belgrad'dır. Bu bir dönüm noktasıdır, egemen bir devlete karşı savaş ilanıdır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet akbey bursa14 Nisan 2018 17:07

    bir ulkeye abd saldiriyorsa,cikari vardir ve mutlaka haksizdir.yine kimyasal tehdit diye irak a girdi,saddam i asti da ne oldu?sonuc:irakta kimyasal nukleer hicbirsey bulunamadi.putin dayimdan aksiyon bekliyorum.

  • Yeni14 Nisan 2018 15:06

    Çini yanına alıp vur abd, fransa, ingiltereyi. Yeni dünya düzeni kurabilirsiniz. Güçleri yetmez size. Abd li diye kimse yok. Vatan değil orası .Savaşta biraz zarar alsalar başka ülkelere kaçar çoğu.

  • Alpertunga14 Nisan 2018 11:00

    Zavallı Putin.Ortadoğuya fazla yakınlaştı.O da Müslüman ülke liderleri gibi,sadece konuşur oldu.ceğiz,cağız devam eder.

  • Strateji14 Nisan 2018 09:07

    Şimdi eğer Rusya cevapsız kalırsa müttefiklerinin güvenini kaybeder. İttifak dağılır. Bu durum aynı zamanda Rusya'nın çöküşü olur. Rusya bunu kabul etmez. Hiç iyi olmadı...

  • Wers14 Nisan 2018 07:15

    Rusya izin verdin işte, daha nasıl karşılıksız kalmayacak, inşallah bu hedefler sondur da bugün bitmiş olur