E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSuriyeliler TEM'de namaz kıldı---

Suriyeliler TEM'de namaz kıldı

Suriyeliler TEM'de namaz kıldı
18 Eylül 2015 - 13:44 borsagundem.com

Edirne'de bulunan Suriyeliler Cuma namazı için TEM Otoyolu'nu kesti

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Yunanistan'a geçmek isteyen ancak izin verilmeyen Suriyelilerin oluşturduğu kalabalık bir grupla birlikte TEM'de Cuma Namazı kıldı.
 
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul karayolu üzerinde iki şeridi kapatılan yolda yaklaşık yüz kişilik bir grupla birlikte cuma namazı kıldı.
Vali Şahin, 16 Eylül'de yaptığı açıklamada Yunanistan’a gitmek için Edirne’ye gelen yaklaşık 2 bin kişilik mültecilere 3 gün süre verdiklerini bu süre içerisinde geri dönmezlerse zor kullanacaklarını açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Savaş Bahanesiyle Avrupaya Kapak Atmak19 Eylül 2015 14:40

    Kendi ülkelerini bi kalemde satan ve suriye iç savaşını bile Avrupaya yerleşmek için bahane olarak kullanan avantacı bedavacı araplar faaliyetlere başladı!! Dikkat edin çoğu genç ve sağlıklı!! Bunların savaştan falan kaçtığı yok, fırsat bu fırsat bi yerlere kapak atma derdindeler!! Yakında ülkede hak iddia etmeye olay çıkarmaya başlayacaklar! Sonra da vatandaşlık, iş, para vb hizmet isteyip bizi Avrupa ya şikayet ederler! Ülkemi bu hale sokanların yüzü gülmesin bu dünyada...

  • saçmalık18 Eylül 2015 17:00

    yolu kapatmaya ne hakları var geç kenarda ne yaparsan yap

  • ekselans00618 Eylül 2015 14:11

    bunun bir açıklaması yok gorun artık surıyelıler turkıyenın kucagında kaldı. vatandaşlık verın sıgınmacılıktan cıkarın gecımlerıne gozlerının onune baksınlar asalak gıbı yasayacaklarına calısırlar gecımlerını yaparlar. okula yazdırır cocukları ogrencı yarının ogretmenı olurlar, anne olurlar, iş gücü olurlar...vatandaş olurlar var olurlar....turkıye bır kez daha adma olur atlarımızın şanlı tarıhıne bır altın yazı daha yaılır. avrupa nın ne insana ne paraya ne poh pohlanmaya ıhtıyacı var kapattı kapıları bıttı hersey kımse agzını acıp bır kelıme etmedı... nerede sıgınmacı hakkı ınsan hakkı özguruk...