E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSuriyeliler Adana'da rezillik çekiyor---

Suriyeliler Adana'da rezillik çekiyor

Suriyeliler Adana'da rezillik çekiyor
15 Haziran 2015 - 09:45 borsagundem.com

Suriye'den kaçıp Adana'ya yerleşen Suriyeliler zor günler geçiriyor

Suriye'den savaştan kaçarak Adana'ya gelen bir ailenin 3 tekerlekli elektrikli bisikletle ölümüne yolculuk yapması dikkat çekti. 

Suriye'de yaklaşık 5 yıldır devam eden iç savaştan kaçan Suriyelilerin en yoğun olduğu illerden biri de Adana. Savaştan kaçıp canlarını kurtaran aileler burada da ekmek mücadelesi veriyor. Adana'ya gelen bir ailenin tüm fertleri atık kağıt toplayarak karınlarını doyurmaya çalışıyor. Ancak atık kağıtları taşırken 3 tekerlekli elektrikli bisiklete 8 kişi binmeleri görenleri hayrete düşürdü. Biri kadın 3 çocuk bisikletin römorkuna bindiği görülürken bir erkek, bir kadın ve 2 çocuğunda bisikletin ön tarafına bindiği görüldü. Römorkta bulunan çocukların atık kağıt torbalarının üzerinde heran düşme tehlikesi içinde olduğu, ön tarafta bulunan iki çocuktan birinin bisikleti süren şahsın bacakları arasında yolculuk yapması herkesi hayrete düşürdü. 

Suriyeli aile sürücülerin şaşkın bakışları arasında tehlikeye aldırmadan yollarına devam etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet15 Haziran 2015 15:19

    aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık... alsan bi dert almasan , Allah hesap sorar..

  • Memet Ali Yuksay15 Haziran 2015 10:34

    almanyada mülteciler kamflarda yaşıyor iltica istegi mahkemeden kabul edinceye kadar bizde hem devletten yardım alıyor ve halkın arasında yaşıyorlar bu komşular misafir bizdekiler iltica etmiyor ki anlamış degilim ne oldugunu herkese selamlar

  • Adanalı15 Haziran 2015 09:55

    Asıl Adana hatta tüm Türkiye rezillik çekiyor.. Derhal bu mülteci ordusunun geri dönmesi için BM Rusya ABD iş birliğiyle suriye de gerekli şartların oluşturulması sağlanmalı!!

  • Cocuk olmanin artisi15 Haziran 2015 09:55

    Cocuklar mutlu.