E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSur Belediye Başkanı HDP'li Buluttekin ile 2 meclis üyesine terör gözaltısı---

Sur Belediye Başkanı HDP'li Buluttekin ile 2 meclis üyesine terör gözaltısı

Sur Belediye Başkanı HDP'li Buluttekin ile 2 meclis üyesine terör gözaltısı
20 Aralık 2019 - 08:07 borsagundem.com

Diyarbakır’ın merkez Sur Belediye Başkanı HDP'li Filiz Buluttekin ile 2 meclis üyesi, haklarındaki terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında polis, Sur Belediye Başkanı HDP'li Filiz Buluttekin ile 2 meclis üyesinin evinde sabah saatlerinde arama yaptı. Yapılan aramanın ardından Buluttekin ile meclis üyeleri gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • solmaz kaleli20 Aralık 2019 12:04

    yakalasalar ne olacak hiç bir şey.asıl meclisteki hdp milletvekillerine bir çözüm bulun.RTE bunlara verdi oy uğruna aşırı özgürlükleri bunlarda horuzlanıp duruyorlar.vatanı bölmek ve teröristlerle işbirliği yapanları savaş sucundan yargılayıp asmalıdır.sonra dün görüyorsunuz.halkımızın % 99 müslüman diye fakat CHP dünkü meclis toplantısında Özgür isimlil miletvekili KURAN I  kerimi savunmadığı gibi yerin dibine sokmaya calışmaktadır.islamiyeti korumak ve kollamak sadece Ak parti ve MHP nin mi görevi.