E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de 2 maçta 11 gol---

Süper Lig'de 2 maçta 11 gol

Süper Lig'de 2 maçta 11 gol
05 Ocak 2015 - 01:10 borsagundem.com

Süper Lig'de G.Antepspor, Eskişehirspor'u deplamsmanda 3-1 mağlup ederken bir başka deplasman zaferi de Kayseri Erciyes'i 5-2 yenen Kasımpaşa'dan

Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Eskişehirspor evinde Gaziantepspor'a 3-1 mağlup oldu.
 
Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya transfer belirsizliği nedeniyle kadroda yer almayan Erkan Zengin'den yoksun çıkan ev sahibi ekip mağlubiyetten kurtulamadı.
 
Erdem Şen'in 32'de attığı kafa golüyle 1-0 öne geçen Gaziantepspor, 67. dakikada Mustafa Durak'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Eskişehirspor bu gollere 76'da Birkan'la cevap verdi. Skoru belirleyen gol 90+3'te yine Erdem Şen'den geldi: 1-3

Spor Toto Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan Kayseri Erciyesspor kendi evinde Kasımpaşa'ya da 5-2 mağlup oldu. Kasımpaşa bu sezon deplasmanda ilk kez galip geldi.
 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada İstanbul ekibine galibiyeti getiren goller, 30. ile 60. dakikalarda Scarione, 43'te İlhan Eker, 78'de Babel ve 90. dakikada Mahmut Özen (kendi kalesine) kaydetti.
 
Erciyesspor'un sayılarını ise 5. dakikada Necati ve 84'te Edinho kaydetti. Bu sonucun ardından rahat bir nefes alan Kasımpaşa puanını 23'e yükseltti. Erciyesspor ise 14 puanda kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)