E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiS&P, Rusya'yı 'kırmadan' uyardı ---

S&P, Rusya'yı 'kırmadan' uyardı

S&P, Rusya'yı 'kırmadan' uyardı
18 Ekim 2015 - 09:19 borsagundem.com

Standard& Poor's (S&P), Rusya'nın 'BB' seviyesindeki kredi notunu ve 'negatif' not görünümünü korudu.

S&P'den yapılan yazılı açıklamada, Rusya'nın kredi notunun 'BB' olarak teyit edildiği bildirilirken, karara gerekçe olarak ülkenin dış tamponlarını, kısıtlı uluslararası finansman erişimi ve ekonomideki resesyon ile rubledeki değer kaybıyla düşen ithalata rağmen koruması gösterildi. Diğer taraftan, "negatif" not görünümünün, mali tamponların gelecek 12 ay içerisinde zayıflayabileceği görüşünü yansıttığını belirten S&P, jeopolitik gerilimlerin artmasının da not indirimine neden olabileceği uyarısında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahallenin Delisi18 Ekim 2015 13:09

    Pazartesi zayıf çin büyüme verisi gelir USD düşer ve THY Cuma günü yayımlaması gereken trafik verileri pazartesi yayımlar verilerde güzel olursa YAŞADIM.Çorba+köfte+tatlı gelir. Doaştada endeks kıpraşmasıyla tepki alımı gelirse kahvemi içerim. Daha ne olsun. Deliden yatırım tevsiyesine uyacaksan sende delisin :)))

  • Mahallenin Delisi18 Ekim 2015 13:03

    Aman ha Perşembe günü sattık yukarıdan Cuma kaptık son dakikalarda dipten umutluyuz pazartesi çorbasından olumsuz haber istemeyrukkk. Manşeti görünce korktum neyse ki notta değişiklik yok. :)